Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2017 16:15   Güncelleme : 09-03-2017 16:40

Yaza Hazırlık Başladı!

İlk bahar mevsiminin gelmesiyle güneşli günlerin yaşandığı Gerze'de yaza hazırlık başladı

Yaza Hazırlık Başladı!
 Sahil şeridinde, park ve bahçelerde, çay bahçelerinde yapılan çevre düzenlemeleri ile yaza hazırlık başladı.

Geçtiğimiz ay rekor fiyata ihalesi yapılan Hurma dibi mevkiindeki alana yapılan büfe ve çevresinde çevre düzenlemesi yapılmaya başlandı. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan alanda belediye tarafından denize giren vatandaşların duş alabilecekleri kabinlerde yerlerine yerleştirildi. Büfe ve çevresinde yapılan düzenlemelerin yaz aylarına yetişeceği ve hizmete gireceği belirtiliyor.

İskele'de Dere Üzeri Kapatılıyor

Belediye tarafından Aralık ayında ıslah çalışmaları yapılan İskele mevkiindeki derenin üzeri kapatılıyor. DSİ Bölge Müdürlüğü teknik personeli ve Gerze Belediyesi, görünümüyle ve zaman zaman sıcak yaz aylarında neden olduğu kötü kokusuyla vatandaşları rahatsız eden derenin ıslah çalışmalarını geçtiğimiz aylarda tamamlamıştı. Derenin üzerinin demir profiller ile örülerek telli sarmaşık ile kapatılacağı bilgisini veren belediye yetkilileri yaz aylarına kadar çalışmaların tamamlanacağı ve son olarak ışıklandırılarak güzel bir görüntü oluşturulacağı bilgisini verdiler.

Şehitlik Anıtında Çalışmalar Sürüyor

Erfelekli İş Adamı Musa Can'ın destekleriyle yaşlılar evi karşısında yapımına başlanan 'Şehitlik Anıtı'nda çalışmalar devam ediyor. 400 metrekare alan üzerine tamamen el işçiliği ile yapılacağı öğrenilen 'Şehitlik Anıtı' Ay Yıldız etrafında el işçiliği ile oluşturulacak resimlerle Cumhuriyetin Kuruluşunu temsil edecek. 

Seda ŞengülSeda Şengül