Güncel
Giriş Tarihi : 05-01-2022 17:10   Güncelleme : 06-01-2022 19:21

YEDAŞ yetkililerinden açıklama

YEDAŞ Yetkilileri “belediye ile koordineli çalışıyoruz, box panolarla ilgili düzenlemeler işin son aşamasında yapılacaktır ”diyerek kamuoyunu bilgilendirdi

YEDAŞ yetkililerinden açıklama

Vatandaştan gelen şikâyetler üzerine yapmış olduğumuz “Çalışmalar tamamlanmadan çaresine bakılmalı”  haberimize binaen YEDAŞ yetkilileri kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına elektrik dağıtım panolarının kendilerine gösterildiği şekilde yerleştirildiğini ifade ettiler.

YEDAŞ yetkilileri, elektrik dağıtım panolarının yerlerinin kendileri tarafından belirlenmediğini kaydederek, güzergahta yapılan tüm çalışmaların Gerze Belediyesi yetkilileri ve teknik ekibiyle birlikte koordine edildiğini söyledi.

YEDAŞ yetkilileri,  bu güzergâhta Gerze Belediyesi' nin bisiklet ve yürüyüş yolu kapsamında bir projesi olduğunu, bundan dolayı da kaldırım genişletmesi planlandığını belirterek, box panolarında kendilerine gösterilen şekilde yerleştirildiğini belirtti.

Yetkililer tarafından zemin kaynaklı bazı box panoların geçici olarak yerleştirildiğini, elde olmayan nedenlerden dolayı da boxların kaldırıma sıfır yerleştirilmediğini fakat iş bitimine doğru son düzenlemelerin yapılacağını kaydettiler.

Box panoların nizami şekilde gözükmemesi ile ilgili olarak da çalışmalar sona erdiğinde çalışma alanlarının betonlanacağını ve yerleştirilen box panoların teraziye alınacağı, son şekillendirmelerin buna göre yapılacağı paylaşıldı.

AdminAdmin