Güncel
Giriş Tarihi : 22-02-2015 15:41   Güncelleme : 22-02-2015 16:08

Yeni Başkan Ahmet Tiryaki

Gerze Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurulunda ipi, 35 oyla Ahmet Tiryaki göğüsledi

Yeni Başkan Ahmet Tiryaki
 Gerze Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurulu 22 Şubat Pazar günü saat 09:00'da Gerze Belediye Kültür Merkezinde Yapıldı.

Düzenlenen kongreye Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Delegeler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul, daha sonra Divan heyetinin oluşturulması ile devam etti. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Çakır açılış ve selamlama konuşması için kürsüye davet edildi.

Gerze Ziraat odası genel kuruluna katılımlarından dolayı konuklara teşekkürle konuşmasına başlayan Çakır, verilen süre zarfında görevini en iyi şekilde gerçekleştirmek için mücadele ettiğini belirterek, bundan sonrası içinde bu hizmete aday olduğunu belirtti.

Şükrü Çakır'ın konuşmasının ardından Yaykıl Köyü Muhtarı Ahmet Tiryaki ve Şükrü Çakır'ın yarıştığı genel kurulda Turuncu Listeyle 35 oy alan Ahmet Tiryaki Gerze Ziraat Odası Başkanlığına seçildi. Seçime beyaz listeyle katılan mevcut başkan Şükrü Çakır ise 14 oyda kaldı

Seçim sonrası delegelere ve mevcut yönetime teşekkür eden Ahmet Tiryaki, bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir çalışma yürüteceklerini dile getirdi.


Ahmet Tiryaki'nin ise yönetim listesi şu şekilde oluştu:

1. Ahmet Tiryaki
2. HAlil İbrahim Maden
3. Necati Akgün
5. Hamit Oğuz
6.Bahhattin Çelebi
7. Mahmut Saraç

AdminAdmin