Güncel
Giriş Tarihi : 29-07-2020 15:54   Güncelleme : 05-08-2020 12:02

Yeni Binalarına Taşındılar

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü yeni binasına taşındı

Yeni Binalarına Taşındılar

2016 yılında merkezi Gerze olmak üzere faaliyete geçen, bünyesinde Çatalgöl, Çandağı, Dikmen, Gerze, Göktepe, Suludüz, Yaykıl Orman Orman İşletme Şefliği, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliği olmak üzere 8 şeflik bulunan Gerze Orman İşletme Müdürlüğü Cayva Mevkiinde ki yeni binasına taşındı.

Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri müdürlüğün kurulmasıyla beraber iş gücünün 80 li sayılara ulaştığını belirten yetkililer, 2016 yılına kadar İşletme Şefliği olarak hizmet verdikten sonra 2016 yılında Gerze Orman İşletme Müdürlüğü olduğunu ve Gerze Orman İşletme Müdürlüğünün Gerze'ye ciddi anlamda bir katma değer sağladığını kaydettiler.

Müdürlüğün Kurulması Yeni İş Kapılarını da Beraberinde Getirdi

Biz Orman İşletme Şefliğiyken bünyemizde ortalama 10 personel çalışıyordu, bugün müdürlüğümüzde 80 personel çalışıyor.

Orman İşletme Müdürlüğü kurulmamış olsaydı biz bugün bu binayı dahi konuşmuyor olacaktık.

Bu yeni binada sosyal tesis, iş yeri hekimi, mescit, yemekhane, lokal, her personelimizin de ayrı bir odası var.

Sosyal Tesisin İçerisindeki Mobilyaları Kader Mahkûmları Üretti

Bu sosyal tesisin içerisindeki eşyalar Ünye Cezaevi’nde ki kader mahkûmları tarafından yapıldı. Biz mobilyaların modellerini çizdik, Ünye Cezaevinde ki mahkûmlarımızda cezaevindeki atölyelerde eşyaları ürettiler.

Sonuçta Gerze İşletme Müdürlüğü sayesinde onların ekonomisine de bir giriş oldu. Birçok şey İşletme Müdürlüğü’nün kurulmasından sonra meydana geldi. Buraya yeni bürolar geldi, şimdi yeni 5 pikap daha gelecek.” ifadelerini kullandılar.

AdminAdmin