Güncel
Giriş Tarihi : 13-10-2020 13:28   Güncelleme : 13-10-2020 15:16

Yeni Yönetim İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

Başkan Kurt ve yönetimi Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret etti

Yeni Yönetim İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, ilçe başkanı seçilmesinin ardından ilk ziyaretini Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a gerçekleştirilen ziyarette İlçe Başkanı Cumhur Kurt’a Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Şensoy, “yeni yönetimin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir bayrak yarışı; oturduğumuz sandalyeler, çalıştığımız masalar bizim değil vatandaşımızın. Bu yüzden oturduğumuz süre içinde iz bırakmamız, bizden geriye anılacak eserler bırakmamız gerekir.

Birlikten Kuvvet Doğar

Nasıl ki kar yuvarlanarak büyüyorsa, bizlerde el ele vereceğiz, elimizi taşın altına koyacağız, Gerze’yi adına yakışır bir hale getireceğiz.

Bu bir davadır; biz iktidar partisi olduğumuz için insanların bizlerden beklentisi de büyük. Birlikten kuvvet doğar, herkes elinden geldiği kadarıyla görevini yapar ve bu davayı sahiplenirse başarı da beraberinde gelir.” diyerek İlçe Başkanı Kurt ve yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ise gerçekleşen ziyarette yönetimi adına kısa bir konuşma yaptı. Kurt konuşmasında, “öncelikle bizi güler yüzle karşıladığınız için Sn. Başkanım, yönetimim adına size çok teşekkür ediyorum. Kongre sürecimizi atlattık, ilk ziyaretimizi de Belediye Başkanımıza yaptık.

Benim ve beraber yürüdüğüm yönetim üyesi arkadaşlarımın amacı Gerze’ye hizmet etmektir.

Belediye Başkanımızı, meclis üyelerimizi ve belediye teşkilatını kutluyorum, herkes çok çalışıyor.

 Gerze Adına Yakışır Bir Hale Bürünüyor

Biz, hizmet anlamında Başkan Şensoy ve ekibinin yanındayız. Birlikte daha güzel şeyler başaracağız.

Bu seçim sürecinde yaklaşık 1 buçuk ayımı Başkan Şensoy’la birlikte geçirdim. Yemek yerken, arabada seyahat ederken bile sürekli telefonla işleri idare etmeye çalıştı, mesaisi hiç bitmedi.

Allah güç versin, toplumun yararına, Gerzemize daha güzel hizmetler yapalım. Ne derler ‘Yiğit ölür adı kalır’, beraber olacağız, zorlukların üstesinden geleceğiz. Gerze’ye hizmet edeceğiz ve ardımızda güzel eserler bırakacağız.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin