Güncel
Giriş Tarihi : 24-04-2020 13:09   Güncelleme : 24-04-2020 13:18

Yılmaz Gökgöz'ün Kaleminden...

Yeniden aktif hale dönüştürdüğümüz Köşe Yazarlarımıza İstanbul’da yerel gazetecilik yapmakta olan Yılmaz Gökgöz kardeşimizde katılmıştır.

Yılmaz Gökgöz'ün Kaleminden...

Gerzeninsesi Gazetesi olarak Yılmaz Gökgöz kardeşimize aramıza hoş geldin diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Ayrılıkta rahmet, birlikte azap vardır!

Çok değerli Sinop Gerzeli hemşehrilerim. Bundan sonra Gerzenin Sesi Gazetesi'nde köşe yazılarımla sizlere düşüncelerimi ve yazılarımı aktaracağım. Sürçü lisan eylersek şimdiden affola...

Sinoplular, İstanbul'da var olma mücadelesi veriyor ama bir türlü bu mücadelede başarıya ulaşamıyor.

Aslında başarılı olmak için kendilerince bir mücadele içindeler fakat bu mücadelede 'egolar, kibirler, ihtiraslar, şovanizm, ön planda olmak, söz sahibi olmak' gibi duygular ön plana çıktığı için bir adım ileriye gidelim derken, iki adım geriye geliyoruz.

Bir kaç örnekle izah edecek olursak eğer; "Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF), Sinop İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği (SİYAD), Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD), Tüm Sinoplu İş Adamları Derneği (TÜSİAD), Dikmen Dernekler Federasyonu (DİDEF), Sinop Boyabat Dernekler Federasyonu (BOYDEF), Sinop Dernekler Konfederasyonu (SİNKON), Tüm Sinop Dernekleri Federasyonu (TÜSİDEF)"... Sanırım bir kaç dernek daha var ama konumuzu anlatmaya bu kadar dernek yeter de artar bile.

Devamini Okumak Için Lütfen Aşağida Ki Linke Tiklayiniz Veya Köşe Yazarlari Bölümüne Gidiniz…

http://www.gerzeninsesi.com/ayrilikta-rahmet-birlikte-azap-vardir-makale,19.html

hakan akbaşhakan akbaş