Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2015 13:28   Güncelleme : 16-03-2015 22:54

Yolla Alakalı Açıklama Yaptılar

Şubat ayı başında Gerze Belediyesi tarafından yapımına başlanan fakat hala bitirilememiş her taraf çamur deryası olan Çarşı Mahallesindeki yol ile ilgili Ak Parti temsilcilerinden açıklama geldi.

Yolla Alakalı Açıklama Yaptılar

Ak Parti Başkan ve Belediye Meclis Üyeleri gazetemizi ziyaret ederek vatandaşın ve esnafın bir buçuk aydan bu yana bitirilemeyen ve çamur deryası olan yoldan dolayı maddi ve manevi büyük mağduriyet yaşadığını söyleyerek  "Esnafın mağduriyeti bizim mağduriyetimizdir” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden ve durumu kamuoyu ile paylaşmak istediklerini kaydeden Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ve Meclis üyeleri Mustafa Çelik, Dursun Kaptan, Ramazan Demircan ve Mustafa Doruk, kendilerine esnaf tarafından yoğun bir şikayetin dile getirildiğini, esnafın yol yapım süresinin uzaması neticesinde maddi ve manevi mağduriyetlerinin ve zararlarının her geçen gün arttığını,  konunun bir an önce sonlandırılması için belediye meclis toplantısında taşıyacaklarını dile getirdiler.

Esnaf ve Vatandaş Şikayetçi!

Vatandaş ve esnafın, işin ağır bir şekilde yürüdüğünden şikayetçi olduğunu dile getiren Başkan Karaman ve Meclis üyeleri, her geçen gün mağduriyetin artıtığını kaydederek, yol  çalışmasının bir an önce sonlandırılması hususunda belediye meclis toplantısında gündeme taşınacağı aktarıldı.

Konunun Takipçisi Olacağız!

Başkan İzzet Karaman ve Meclis üyeleri ortak bir açıklama yaparak şunları iletti; "Vatandaşlardan alınan bilgiler doğrultusunda işin yavaş yürüdüğü tarafımıza ulaşmıştır. Vatandaşımız ve esnafımız tarafından çift vardiya usulü ile yolun bitirilmesi istemektedir. Belediye meclis üyeleri olarak bizlerde konuyu meclis toplantısında gündeme getireceğimizi ve konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyurmak istedik. Vatandaşımızın daha fazla mağdur edilmemesi adına bizler Özel İdareye ait iş makinelerini bu yolda çalışması için hizmete sunduk, bundan sonra da ilçe teşkilatımız tarafından gerekli desteğin verileceğini kamuoyuna duyurmak isteriz" dediler 

AdminAdmin