Güncel
Giriş Tarihi : 19-12-2019 11:47   Güncelleme : 19-12-2019 12:27

Yollardaki Çukurlar Sürücüleri Bıktırdı

İlçemizde yapımı aralıksız devam eden doğalgaz çalışmaları vatandaşları sevindirirken, çalışmalar sonrasında yollardaki oyuklar sürücüleri canından bezdirdi.

Yollardaki Çukurlar Sürücüleri Bıktırdı

Aralıksız devam eden doğalgaz kazıları sonrasında doğalgaz borularını döşenmesi ardından kazı alanının kapatılması sonrasında yollarda oluşan derin çukurlar sürücüleri canından bezdirdi.

Yol üzerinde oluşan oyukların her geçen gün daha da çökmesiyle oluşan derinlik araçlara büyük oranda zarar verirken kimi zaman yol üzerinden geçilemez hale getirdi.

Bu konuda araçları büyük oranda zarar gören vatandaşlar “Evlerimize doğalgazın gelmesinden memnunuz ancak kazıdan sonra her geçen gün çukurların biraz daha derinleşmesi yüzünden arabalarımızı şehir içinde rahat ve huzurlu bir şekilde kullanamaz olduk. Biz her şey olsun bitsin demiyoruz çalışmalar sonrası elbette belirli bir süre yol tam oturana kadar sıkıntılar olacak ama hiç değilse geçici çözüm olarak her gün bu çukurlar derinleştikçe mıcır dökülsün ya da yapılabilecek geçici çözümler üretilsin. Doğalgaz şirketi hızlı çalışıyor ancak bir o kadar da dağınık iş yapıyorlar. Her yer toz toprak içinde, yağmur yağdığında patika köy yollarından farksız hale geldi şehrin sokakları. Kaldırımlardaki bina bağlantıları sırasında yapılan kazılar da çok geniş yapılıyor, parke taşları deseniz öyle. Yıl sonu geldi çalışmalar bitmek üzere ama ardından denetlensin ya da bir çözüm bulunsun bu yollara, on günde bir sanayinin yolunun tutmaktan bıktık evimiz iş yerlerimiz toz toprak içinde” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

AdminAdmin