Güncel
Giriş Tarihi : 28-11-2019 13:04   Güncelleme : 28-11-2019 13:25

Yüksek, Villa Karousa'yı Anlattı

Gerze’de kısa süre önce yapımına başlanan Villa Karousa 35 villa projesini Beyaz Kent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek merak edilenleri açıkladı.

Yüksek, Villa Karousa'yı Anlattı

Ön satışa çıkarılan Villa Karousa, lansmana özel fırsatlarla doğa içerisindeki eşsiz manzaralı konumdaki villalar sahiplerini bekliyor.

Merak edilenlere cevap veren Yüksek, projeyle ilgili olarak şu sözleri kaydetti;

"Villalarımız için bundan iki üç ay önce Ar-Ge çalışmalarına başladık. Projemizi şekillendirdik, 35 vila ve sosyal tesislerin de içinde bulunduğu projemize gerekli izinler ve ön çalışmalardan sonra yapımına başladık.

Projemizin detaylarını size anlatmadan önce projeyi paylaştığımız internet mecraları, sosyal medya ve tanıdık tüm dostlarımıza, ilçemizde yaşayan halkımızın güzel insanlarına, gurbette olan gurbetçilerimize, ilçemizde görev yapan sağlık personeli, kamu müdürlerimiz, bürokratlarımız, iş adamlarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum.

Projenin paylaşılması katalogların dağıtılmasıyla birlikte projeye olan ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti. Projemize gösterilen ilgi için herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Satışına yeni başladığımız villalarımızın proje tasarımı ve konumu itibarı ile yapılacak olan yeni yaşam yerine çok güzel olumlu tepkiler aldık. Bizler de ilçemize kazandıracağımız böylesi güzel bir yatırım için bizlere gelen bu güzel taleplere karşılık vermek adına ilk 10 villamızı tanıtım fiyatı ile halkımıza reklamlar ile tanıttık.

Memleketimiz yeşil doğası ve deniz manzarası ile eşi bulunmaz bir cennet. Böylesi güzel bir şehre güzel projeler ile değer katmak istedik. Aldığımı olumlu geri dönüşler bizlerin doğru yolda olduğunu gösterdi.

Siz değerli hemşerilerimize, gurbete çalışan memleketinden uzak hemşerilerimize, Gerze adına değer katacağımız böylesi güzel bir projede sizlerin de yer almasını istedik.

Projemizin gelişen Gerze ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz ve detaylı bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz."

Projemiz yol çalışmaları ve çevre düzenlemesi yapılarak başlamış oldu. Hızlı bir şekilde şekillendirmeyi hedeflediğimiz projede villa konumlandırmalarına başlamış bulunuyoruz.

Projemiz toplamda 38.000 m2 alanda yer almaktadır.

Proje alanı içerisinde otopark, yarı olimpik yüzme havuzu bulunmaktadır.

Villalarımız 2 katlı olup, 4+1 şeklindedir. 250 m2 bahçe alanı ve otopark alanı ile 300 m2 bahçe alanı bulunmaktadır. Her villa özel dış yalıtım, özel bahçe alanı, özel çatı sistemi, kış bahçesi ile donatılmıştır.

Sokaklar alt yapı ile bütünleşmiş, geniş ve ferah şekilde dizayn edilmiştir. Peyzaj ve yeşil alanlar düşünülerek bahçe düzenlemesi ile yeşil doğaya uyumlu hale getirilmiştir.

Villa Karousa projemizde sosyal tesisler ve giriş çıkış alanlarında güvenlik ve giriş kapısı bulunacaktır.

Projemiz tanıtım fiyatlarımızın yer aldığı kampanyo broşürümüz, kampanyamız ilk 10 villa için geçerli olup tanıtım fiyatıdır. İlk 10 villa sahibi istedikleri konumlandırılmış villalardan satın alabileceklerdir.

Hep birlikte güzel projelerde yer almak dileği ile saygı ve sevgilerimle.

                                                                                           Hüseyin Yüksek

AdminAdmin