Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2017 18:09   Güncelleme : 09-03-2017 18:23

Yüksek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koğuş arkadaşına ziyaret

Hüseyin Yüksek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ceza evi arkadaşı Sinop Erfelekli Muzaffer Balcan'ı Tedavi gördüğü Medipol Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu

Yüksek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koğuş arkadaşına ziyaret
Dikmen eski belediye başkanı Hüseyin Yüksek Sinop Erfelekli Muzaffer Balcan'ı Tedavi gördüğü Medipol Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ceza evinde yattığı dönemde koğuş arkadaşı olan Erfelekli Muzaffer Balcan geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmiş ve yakınları tarafından hastaneye kaldırılmıştı.

İlk olarak Sinop Devlet Hastanesine kaldırılan daha sonra Bafra'ya sevk edilen ve vücudunun bir kısmına felç inen Balcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girmesiyle uçak ile İstanbul'a sevk edilmişti. İstanbul'a sevkinin ardından Cumhurbaşkanı tarafından hastanede ziyaret edilen Muzaffer Balcan'ın bir diğer ziyaretçisi ise eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek oldu. Yüksek, sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklamada '' Üzerimde Emeği olan Sinop Erfelekli Muzaffer Balcan Ağabey'i Tedavi gördüğü Medipol Hastanesinde ziyaret ettim. Mevlam Acil şifalar versin'' paylaşımında bulundu.

Seda ŞengülSeda Şengül