Köşe Yazarları
Giriş Tarihi : 07-12-2020 15:09   Güncelleme : 17-12-2020 11:52

Başkan Şensoy Bu Ankete Kulak Ver

Gazeteci Fatih Uysal "Pazar Yeri" Üzerine Yapmış Olduğu Anket İle Gerze Belediye Başkanına Seslendi...

Başkan Şensoy Bu Ankete Kulak Ver

Gazeteci Fatih Uysal ilçemiz merkezinde yapılması düşünülen Pazar Yeri ile ilgili olarak gelen eleştiriler üzerine İnternet Haber Sitesi üzerinden bir anket yaparak konuyu Gerzelilere sordu ve sonuçlar üzerine bir yazı kaleme alarak Gerze Belediye Başkanına köşesinden seslendi.

Gazeteci Fatih Uysal’ın köşe yazısı: “31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ilçe sakinleri, bir kez de iktidarda ki bir partiyi deneyelim, iktidarın nimetlerinden daha çok faydalanalım düşüncesiyle Gerze Belediyesi’ni Ak Partili Başkana teslim etmişti.

Evet, o zaman ki ilçe yönetimi, Milletvekili Sn. Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun’un Gerze’ye vermiş olduğu büyük destek ve en önemlisi de insanlarımızın gönlünde ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevgisi Ak Partiyi Gerze’de iktidar yaptı.

Ha bu anlamda, Ak Parti Belediye Başkanı Cevat Şensoy’da 42 Projeyle halkın önüne çıkmıştı.

Şensoy, bu 42 projenin içerisinde halkın önüne Pazar Yeri Projesini sunmuş; buraya iki katlı otopark üstünün de pazar yeri alanına dönüştürüleceğini ifade etmişti.

Bizlerde gerek siyasilerden gerekse vatandaşlardan gelen talep üzerine haber portalımız üzerinden yapılması düşünülen Pazar yeri projesi ile ilgili anketi ilçe sakinlerine sunmuştuk.

Yazının Devamını Okumak İçin Lütfen Alttaki Linki Tıklayın veya köşe yazarları bölümünden yazının devamını okuyabilirsiniz.

http://www.gerzeninsesi.com/pazar-yeri-makale,33.html

AdminAdmin