Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 07-06-2023 16:10   Güncelleme : 10-06-2023 14:14

Başkan Şensoy' a İmzalı kitap hediye ettiler

Gerze Atatürk Ortaokulu yazar öğrencileri, 'Maydanozgiller' kitabını imzalayarak Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy' a hediye ettiler

Başkan Şensoy' a İmzalı kitap hediye ettiler

Atatürk Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri 11 yıldır devam eden ‘Okursan Yazarsın Yazarsan İz Bırakırsın’ adlı okuma, yazma alışkanlığını geliştirmeyi amaçlayan proje kapsamında yeni nesil çocuk kitabı ‘Maydanozgiller’ i okuyucusuyla buluşturmuştu. 

Okulun resim öğretmeni Müberra Özcan’ ın çizim konusunda verdiği destekle birlikte 39 öğrencinin okuma, yazma, canlandırma, illüstrasyon, çizim ve yaratıcı yazma etkinlikleriyle altı ayda yazdıkları kitapta ‘Mahalle kültürünün eskimeyen değerlerini yeni nesil Z Kuşağı çocuklarıyla bir arada yoğurulması’ teması işlenmiş, kitabı yayına hazırlayan proje koordinatörü ve danışman öğretmeni Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Arslan yeni neslin istediği, severek okuyacağı, değerlerle teknolojinin bir araya getirildiği Maydanoz Mahallesinin ahalisinin çok sevileceği ve mahalledeki çocukların anlatacak çok şeyleri olduğunu belirtmişti. Bu kapsamda İz Bırakmaya devam eden öğrenci ve öğretmenler kitaplarını tanıtmak için ziyaretler gerçekleştirmiş, ilk olarak Gerze Kaymakamı Tekin Dundar’ ı ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’ ı ziyaret etmişler ve kitaplarını hediye etmişlerdi. 

ÖĞRENCİLER ŞENSOY’ A İMZALI KİTAPLARINI HEDİYE ETTİLER

Öğretmen ve öğrenciler kitaplarını tanıtma çalışmaları kapsamında Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ u da makamında ziyaret ederek imzalı kitap hediye ettiler. Öğrenciler yazdıkları kitabı Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a getirerek tanıtırlarken öğretmenleri şu açıklamayı yaptı. “Gerze Atatürk Ortaokulu olarak 11 yıldır azimle ve başarıyla devam ettirdiğimiz "Okursan Yazarsın, Yazar'san İz Bırakırsın" okuma, yazma alışkanlığını geliştirme projesi kapsamında çocuklarımızın yazdığı 11. Kitabı Belediye Başkanımız Sayın Cevat Şensoy’a takdim ettik. Keyifli ve misafirperver yaklaşımıyla bizlere gönülden destek veren Belediye Başkanımız yeni nesil kitabımızın her yönüyle çok kaliteli olduğunu ve öğrencilerin bu yaşta ortaya koyduğu eserin çok kıymetli olduğunu belirtti. Kendisine samimi desteğinden dolayı minnettarız.” 
Belediye Başkanı Cevat Şensoy’da gelenek haline gelen bu güzel proje için öğretmenlere ve öğrenciler ederek öğrencileri tebrik etti.

AdminAdmin