Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 21-12-2021 15:27   Güncelleme : 21-12-2021 16:01

Gazete arşivimizi, Halk Kütüphanesi’ne teslim ettik

İlçemizin geçmişine ışık tutan gazetemizin arşivini, Gerze Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş’a teslim ettik

Gazete arşivimizi, Halk Kütüphanesi’ne teslim ettik

Gerze’nin yakın tarihine ışık tutan gazete arşivimiz, binlerce kitabı içinde barındıran Gerze Halk Kütüphanesi’ne hediye edildi.

Haftalık olarak, ilçemizde olup biten olayları okuyucularımızla buluşturduğumuz, arşiv niteliği taşıyan Gerze’nin Sesi gazetesinin 200 sayılık 2 ciltlik arşivini Gerze Halk Kütüphanesi’ne armağan ettik.

İmtiyaz Sahibi ve Köşe Yazarımız Fatih Uysal’ın Gerze Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş’a teslim ettiği, ilçemizde yaşanan olaylar, önemli gelişmeler ve bunun gibi pek çok haberi içerisinde barındıran arşivimiz ile okuyucularımız ilçemizin yakın geçmişine yolculuk yapabilecekler.

Uysal konuyla ilgili, “geçtiğimiz yıllarda da gazetemizin arşivini kütüphanemize teslim etmiştik. Bugün yine, 200 sayılık 2 ciltlik gazete arşivimizi kütüphane müdürümüz Suat Altuntaş’a teslim ettik. Bu arşivler çok kıymetli, ilçemizin yakın tarihine ışık tutması açısından çok önemli. Yerli halkımız ve yabancı misafirlerimiz ilçemizle ilgili bilgi edinmek istediklerinde gazete arşivimizin sayfalarını karıştırabilirler” diye konuştu.

Arşivin kütüphaneye hediye edilmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Gerze Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş, arşivin gelecek kuşaklar için çok değerli olduğunu dile getirdi.   

AdminAdmin