Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 11-05-2023 13:50   Güncelleme : 12-05-2023 13:24

Kitap Okuma Alışkanlığı ve Yazarlık söyleşisi

Gazetemiz köşe yazarı, araştırmacı-yazar Volkan Yaşar Berber, İlçemiz Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda ‘Kitap Okuma Alışkanlığı ve Yazarlık’ hakkında söyleşi düzenledi.

Kitap Okuma Alışkanlığı ve Yazarlık söyleşisi

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Berber, öğrencilere kitap sevgisi, kitap okumanın önemi, düzenli kitap okuma alışkanlığı ve yazarlık ilgili bilgiler vererek, öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap verdi.

Berber konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “bugün Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizle birlikteyiz. Onlarla hem araştırmacı yazar hem de bir kitap kurdu olarak kitap okuma alışkanlığı ve yazarlıkla ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik. Çocuklarımız öğrenmeye açık birer cevher, okumak ve yazmak da en doğal terapilerden.

Bu konularla ilgili bildiklerimi öğrencilerimize aktardım, dediğim gibi onlar da öğrenmeye çok açık, merak ettikleri soruları sordular, ben de cevap verdim, yardımcı olmaya çalıştım. Bu anlamda bugün öğrencilerimizle bir araya gelmemize vesile olan Okul Müdürümüz Mehmet Abanoz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Söyleşi çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

AdminAdmin