Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 11-12-2021 10:40   Güncelleme : 11-12-2021 11:03

"Osmanlı'dan Günümüze Para" temalı söyleşi gerçekleştirildi

Koleksiyoner Volkan Yaşar Berber, Gerze Meslek Yüksekokulu'nda "Osmanlı'dan Günümüze Para" konulu bir söyleşi ve sergi gerçekleştirdi

"Osmanlı'dan Günümüze Para" temalı söyleşi gerçekleştirildi

Gazetemiz köşe yazarı, araştırmacı, tarihçi yazar ve koleksiyoner Volkan Yaşar Berber, Gerze Meslek Yüksekokulu’nda  “Osmanlı’dan Günümüze Para” temalı bir söyleşi ve sergi gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü Gerze Meslek Yüksekokulu Kültürel Miras ve Turizm Programı Öğr. Gör. Levent Payzın’ın yaptığı söyleşide Volkan Yaşar Berber, koleksiyonerlik, Osmanlı’dan günümüze paranın serüveni, paranın ortaya çıkışı ve bankacılık konularında merak edilen soruları yanıtladı.

Gerze Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşinin ardından Volkan Yaşar Berber’in kişisel koleksiyonuna ait sikke, kâğıt para, hisse senedi ve bono, para katalogları ve arşivciliğe yönelik referans kaynaklardan oluşan bir sergi de gerçekleştirildi.

Söyleşi ve gerçekleşen serginin akabinde Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin, moderatör Öğr. Gör. Levent Payzın ve konuşmacı Volkan Yaşar Berber’e çiçek takdim etti.

AdminAdmin