Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 17-05-2015 10:38   Güncelleme : 17-05-2015 13:51

Sinop Üniversitesi Kıraç'la Moral Buldu

Sinop Üniversitesi bu yıl bahar şenliklerinde öğrencilerini Kıraç ve Ece Seçkin ile buluşturdu

Sinop Üniversitesi Kıraç'la Moral Buldu
 Her yıl mayıs ayında üniversitelerde düzenlenen bahar şenlikleri, Sinop Üniversitesi Eğitim fakültesinde de çok sayıda öğrencinin katıldığı görkemli bir programla gerçekleşti. Kıraç ve Ece seçkin'in sahne aldığı programda öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Gece geç saatlere kadar süren konserde ilk olarak sahneye çıkan Ece Seçkin, son zamanlarının hit parçası olan "Hoşuna mı gidiyor" u öğrencilerin ısrarı üzerine tekrar tekrar söyledi. Sinop'ta ki coşkunun unutulmaz olduğunu belirten Sanatçı Seçkin, bu konseri unutmayacağını da hayranları ile paylaştı.

Daha sonra yoğun sevgi gösterileri eşliğinde sahneye Gelen Kıraç, birbirinden güzel şarkılarını Sinop Üniversitesi öğrencileri için seslendirdi.  ‘Zaman’, ‘Endamın Yeter,’ ‘Yıllar Sonra’ gibi hit olmuş şarkıların yanında birbirinden güzel halk türkülerini de seslendiren Kıraç, parça aralıklarında coşkulu kalabalık ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Kıraç’a teşekkür ederek çiçek hediye etti. Rektör Bircan kısa bir konuşma yaparak, Bu etkinlikler ile sınav stresi yaşayan öğrencileri bir nebze olsun eğlendirmeyi amaçladıklarını, ay sonunda gerçekleşecek imtihanların başarılı geçmesi neticesinde amaçlarına ulaşacaklarını ifade etti.

Gece Kıraç'ın birbiriden güzel şarkıları ile devam etti.

AdminAdmin