Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 15-12-2022 17:02   Güncelleme : 27-12-2022 13:22

Sinoplu yazar, Gerzeli öğrencilerle bir araya geldi

Yazar Erol Erdoğan, okur - yazar buluşmaları kapsamında Gerzeli öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi

Sinoplu yazar, Gerzeli öğrencilerle bir araya geldi

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’nin yürüttüğü, Okur-Yazar Buluşmaları kapsamında, “N’apsak Bu Gençleri” kitabı ile Sinoplu yazar Erol Erdoğan, ilçemizde yer alan tüm liselerden öğrencilerin katılımı ile bir söyleşi gerçekleştirdi. 

Moderatörlüğünü Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Neslihan Kutlu Karaman’ ın yaptığı yine Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencilerinin kitap üzerine, “Gençlerle İlgili Önyargıların Analizi” başlıklı gerçekleştirdiği panelin başkanlığını Meleknaz Çakır yaparken Lale Bakır, Ayşenur Maden, Fatmanur Koşgin, Betül Dede de konuşmacı oldular.

Yapılan panelin ardından ilçemizde konuk ettiğimiz Sinoplu yazar Erol Erdoğan, öğrenciler tarafından kendine yöneltilen soruları cevapladı. 

Soruları büyük bir içtenlikle cevaplayan Erdoğan, söyleşinin ardından imza etkinliği gerçekleştirdi.

Gerçekleşen söyleşiye Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, İlçe Müftüsü Bayram Karar, Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdür V. Nazım Aksu, Şube Müdürü İlker Yıldırım, Gerze MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Mehmet Keskin, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

EROL ERDOĞAN KİMDİR?

1969 yılında Sinop’ta doğdu. Lisansını Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde, yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde tamamladı.

Nida, Mavikuş, Şehrengiz, BengisuNet, Yeni Dünya, SPD Sosyal Politikalar Dergisi, İSMEK El Sanatları, Minika Çocuk, Minika Go dergilerinin kurucu ekiplerinde yer aldı.

Yazıları günlük gazeteler ve aylık dergilerde, şiirleri Şehrengiz, Ay Vakti, Tütün ve Aydos dergilerinde yayınlandı.

Siyasi partilerde ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Araştırma, anket ve bilimsel organizasyon hizmetleri sunan ARGETUS Araştırma’nın danışmanlığını yürütüyor.

Eğitim, gençlik, çocuk, kültür politikaları ile ilgileniyor. Evli ve iki kız babası olan Erdoğan’ ın İnsan Mevsimi, Oruç Mevsimi, Günbegün, Oyun Sözü, Saklambosi, N’apsak Bu Gençleri? adlarında kitapları var.  

AdminAdmin