Röportajlar
Giriş Tarihi : 20-02-2012 23:02   Güncelleme : 20-02-2012 23:02

Gerzeli İş Adamları Berlin Fuarına Gitti

Sinop Ticaret Odasından Berlin Çıkartması

Gerzeli İş Adamları Berlin Fuarına Gitti

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Berlin’e iş gezisi düzenlendi. Almanya Berlinde yapılacak olan fuara ilçemizdende birçok esnaf katıldı.

Edinilen bilgiye göre; Almanya-Berlin’de yapılacak olan BAUTEC (Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı) Fuarına düzenlenen seyahate oda üyesi işadamları katılmak üzere yola çıktılar.

KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından % 60 oranında destek verilen BAUTEC Fuarında bulunmak üzere, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 37 işadamı başvuru yaptı.

Sinop heyeti; fuar organizasyonunun dışında, yatırım alanlarına da ziyaretler gerçekleştirerek, başarılı uygulamaları görme imkanı bulacak, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti, Türk-Alman ürünlerinin sergilendiği Teknopark ile imalat yapan fabrikaları gezerek, yapılan imalatların kalite ve standartları konusunda incelemelerde bulunacaklar.

STSO Başkanı Erol Derici, Sinop heyetine İstanbul’dan katılacak. Oda üyesi işadamları pazar günü Sinop’a dönüş yapacaklar.

Fuar; Bina ve İnşaat, Yapı Malzemeleri, Yapı Endüstrisi Kimya Yardımcıları, Sıhhi, Kapılar, Gates, Isıtma Teknolojisi, İletişim Teknolojileri, Sistemleri Bina Şehir Planlama Restorasyon, Yapı Malzemeleri, İskele Binası, Belediye Binası, İnşaat Mühendisliği, Windows teknoloji, Hizmetler, Mühendislik Binası, Kuru Yapı Sistemleri, Yangından Korunma, Çatı İnşaat, Duvar Kaplamaları, Cephe Teknolojileri, Ahşap İnşaat Teknolojileri gibi geniş ana ürün

gruplarına sahip.

AdminAdmin