Sağlık
Giriş Tarihi : 13-04-2023 11:08   Güncelleme : 13-04-2023 11:13

Bağış yaptığı bölümde incelemelerde bulundu

Hüseyin Yüksek, Çocuk Servisi Bölümünde devam eden çalışmaları inceledi

Bağış yaptığı bölümde incelemelerde bulundu

Gerze Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde tıbbi cihaz ekipman eksikliği nedeniyle yeterli hizmet verilemiyordu. Bu nedenle ilçemiz ve köylerden hasta olarak gelen çocuklar Sinop merkeze ya da çevre illere gitmek zorunda kalıyordu. Bu kapsamda yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların takdirini kazanan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, Gerze Devlet Hastanesi Çocuk Servisinin cihaz ve ekipmanlarını bağışlama kararı almıştı.

Gerzelilere verdiği sözü tutan ve söz konusu cihazları temin ederek Gerze Devlet Hastanesine bağışlayan Yüksek, önümüzdeki hafta tam anlamıyla hizmet vermesi planlanan çocuk servisi bölümünde devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı.

ALLAH BANA İMKÂN VERİYORSA BEN DE ALLAH’ IN KULLARI İÇİN ÇALIŞMALIYIM

Hiçbir çıkar gözetmeden yalnızca insanların hayır duasını almak için çalıştığını kaydeden Yüksek, “Allah bana bazı imkanlar sağlıyor, ben de Rabbim’ in bana nasip ettiklerini vatandaşlarımızın hizmeti için harcıyorum. Ben bu memleketin evladıysam, bu memleketin ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olmalıyım, yeni Çocuk Servisimiz hem Gerze’ mize hem de vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Ekipmanları tamamlanan, boya ve tadilat işleri devam eden Çocuk Servisi bölümündeki hummalı çalışmalar devam ederken hafta başından itibaren yenilenen haliyle hizmet vermeye başlayacağı kaydedildi.

AdminAdmin