Sağlık
Giriş Tarihi : 19-08-2021 14:50   Güncelleme : 17-08-2022 14:46

'Hastanemiz ve vatandaşlarımızın memnuniyeti için emek harcıyoruz'

Şu an 7 yatakla hizmet veren Fatma Yüksek Diyaliz Merkezi, 2 yatak artırım hakkı kazandı

'Hastanemiz ve vatandaşlarımızın memnuniyeti için emek harcıyoruz'

Gün geçtikçe iyileştirilen ve ihtiyaca cevap veren hale getirilen Gerze Devlet Hastanesi, diyaliz bölümünde 7/29 ortalama yaparak 2 yatak artırım hakkı kazandı. Şu an Fatma Yüksek Diyaliz Merkezinde 41 diyaliz hastası olduğunu söyleyen İdari ve Mali İşler Müdürü Yavuz Çalışkan, yaz döneminde 46 hasta sayısına ulaştıklarını belirtti.

Sinop genelinde diyaliz bölümünde tercih edilen bir hastane olduklarını söyleyen Çalışkan, personel sayısının da iyileştirildiğini kaydetti.

Diyaliz merkezinde görevli 4 hemşirenin hasta memnuniyeti için büyük emek verdiklerini belirten Çalışkan, “daha önce özel hastanelerde diyaliz tedavisi gören bazı hastalarımız diyaliz merkezimizi gördükten sonra Gerze’de tedavilerine devam etmek istedi yine köylerimiz ve Dikmen ilçemizin hastaları da burayı tercih ediyor.

Şu an hastalarımız son sistem yataklarda tedavi görüyorlar. Tabi ufak tefek eksikliklerimiz var, onlar da zamanla telafi edilecek şeyler.

Haftanın her günü 3 seans halinde hastalarımızı diyaliz tedavilerini alıyorlar. Bu vesileyle yeniden diyaliz merkezimizin yapımında emeği geçen herkese hastalarımız adına minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz” şeklinde konuştu.

 

AdminAdmin