Güncel
Giriş Tarihi : 14-03-2022 23:10   Güncelleme : 06-03-2023 12:14

Ödülünü Cumhurbaşkanının Elinden Aldı

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile İlkokul öğrencileri arasında yapılan ''Sağlık Çalışanlarına Vefa'' Temalı mektup yarışmasında birincilik ödülünü Gerze Atatürk Ortaokulu öğrencisi Mert Efe Uzun aldı.

Ödülünü Cumhurbaşkanının Elinden Aldı

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile İlkokul öğrencileri arasında yapılan  ''Sağlık Çalışanlarına Vefa'' Temalı mektup yarışmasında birincilik ödülünü alan Gerze Atatürk Ortaokulu öğrencisi Mert Efe Uzun ve ailesi, İl Sağlık Müdürü Fatih Reyhanlıoğlu ile birlikte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Ankara' daki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı 2022 SEN MERHAMETSİN adlı programa katıldılar.

Mert Efe Uzun birincilik ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alırken anne ve babasıda sahneye davet edilerek Sn. Cumhurbaşkanı ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Mert'ten sağlık çalışanlarına mektup:

“Sana dünya kadar, yıldızlar kadar, güneş kadar, çiçekler ve kuşlar kadar teşekkür ederim Merhamet. Bu karanlık günlerde güneş senin üzerine doğsun, yıldızlar senin içini aydınlatsın, dünyanın çiçekleri senin için açsın.”

Sinop'u Temsilen İl Sağlık Müdürü, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı ve Bir Hemşire Beştepe'de...

Yine aynı şekilde, İl Sağlık Müdürleri ile her ilden bir hekim ve sağlık çalışanının davet edildiği 14 Mart Tıp Bayramı 2022 SEN MERHAMETSİN adlı programa Sinop İl Sağlık Müdürü Fatih Reyhanlıoğlu, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Saim Yüksel ve Ayancık Devlet Hastanesi Hemşire Esma Ünlü katılarak Sinop’u temsil ettiler.

AdminAdmin