Şampiyon Öğrencilerimiz Kaymakamlıkta

Yaykıl İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibini Metin Kubilay makamında kabul etti.

Şampiyon Öğrencilerimiz Kaymakamlıkta
24 Şubat 2011 Perşembe 23:29

19 Şubat Cumartesi günü Kemallettin Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen halk oyunları yarışmasında birinci olan Yaykıl İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibini Metin Kubilay makamında kabul etti. 

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kubilay, başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Seçil Abbasoğuları’nı tebrik ederek ilçemize böyle bir gurur yaşattıkları için teşekkür etti.

Okul Müdürü Emin Şimşek , Çok zor şartlarda yarışmaya hazırlandıklarını belirterek imkanları daha geniş rakiplere karşı elde edilen bu başarının çok anlamlı olduğunu ifade etti.

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay yaşanan güçlükleri tahmin ettiğini belirterek 12 Mart’ ta Düzce’de yapılacak olan Bölge Şampiyonası’na her türlü desteğin verileceğini vurguladı. Bu açıklamaların ardından öğrencilere kitap hediye eden Kubilay Düzce’de yapılacak olan yarışmada da başarılar diledi.

 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.ŞEN - 13 yıl önce
Rotasyonun faydalarından biri de bu... Sosyal aktivitesi yüksek okula gelirsen, başarının keyfini yaşarsın. Burada Seçil ABBASOĞLLARI Kardeşimizi tebrik ediyorum. Okulun çalışanlarını bir takım olarak düşündüğüm için moral veren herkesi tebrik etmek gerekir, diye düşünüyorum. Son altı yılda Yaykıl İlköğretim Okulu İL bazında Masatenisinde marka olmuş, İlçe de ise Halkoyunlarında marka olmuş ve bu disiplinli ve azimli çalışma mevyesini İl 1. olarak meyvesini vermiştir, netekimmm. İnşlllah bundan sonrada başarılarının devamı gelir.