Sağlık
Giriş Tarihi : 18-10-2021 14:01   Güncelleme : 18-10-2021 16:50

Seray Eczanesi Açıldı

Seray Eczanesi Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet vermeye başladı

Seray Eczanesi Açıldı

Emekli öğretmen Zeki Kabaş ve Seniha Kabaş'ın kızları Eczacı Seray Kabaş, Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:1/A’ da Seray Eczanesi ismini verdiği eczanesini hizmete açtı.

Yoğun ilgi gören Seray Eczanesinin açılış kurdelesi, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Eczacı Seray Kabaş, Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Alaattin Şahin tarafından kesildi.

Kaymakam Tekin Dundar, açılan yeni eczanenin hayırlı olmasını dileyerek Eczacı Seray Kabaş’a bereketli kazançlar diledi.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise Eczacı Seray Kabaş’ı kutlayarak eczanenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış törende konuşan Eczacı Seray Kabaş, her zaman desteğini gördüğü ailesine minnettar olduğunu belirterek açılış törenine katılım sağlayarak yanında olan tüm misafirlere teşekkür ettiğini söyledi.

Verilen açılış kokteylinin ardından katılımcılar, eczaneyi gezerek Eczacı Seray Kabaş’ı tebrik ettiler.

Nokta Organizasyon tarafından yapılan organizasyona Açılış törenine Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Mehmet Keskin, Gerze Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, Gerze Emniyet Müdürü Erol Ulaş ve çok sayıda misafir katıldı.   

Gerzeninsesi Gazetesi olarak Seray Eczanesinin ilçemize hayırlı olmasını diler, Ecz. Seray Kabaş'a da hayırlı olsun dileklerimizi sunarız...

AdminAdmin