Sağlık
Giriş Tarihi : 17-08-2020 10:14   Güncelleme : 17-08-2020 10:52

“Sinop’un Sağlığı İçin 1 Saniye Boşa Geçirecek Vaktimiz Yok”

Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Gerze Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

“Sinop’un Sağlığı İçin 1 Saniye Boşa Geçirecek Vaktimiz Yok”

Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, pandemi sürecindeki işleyişi değerlendirmek, hasta ve çalışan memnuniyetini değerlendirmek üzere Gerze Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Gerze ziyaretinde Reyhanlıoğlu’ na, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yalçın Atlı’ da eşlik etti. Ziyarette hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve sağlık çalışanlarının düşünceleri ve isteklerini dinleyen Reyhanlıoğlu, hasta yakınları ile de sohbet ederek hastanede verilen sağlık hizmetleri ile ilgili değerlendirmelerini dinledi.

Reyhanlıoğlu, sağlık personellerinin işlerini kolaylaştırmak, daha huzurlu ve rahat çalışabilmelerini sağlamak adına çalışmalar yapacaklarının müjdesini verdikten sonra personellere özveriyle çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HASTA VE ÇALIŞAN MEMNUNİYETİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, hasta ve çalışan memnuniyetine büyük önem verdiklerini söyledi.

Reyhanlıoğlu; “Bu kapsamda personelimiz ve vatandaşlarla diyaloglarımızı geliştirerek, onların sorun ve taleplerini gidermeye çalışıyoruz. Sinop’un sağlığı için, 7/24 ve 365 gün esasına göre bir saniye boşa geçirecek vaktimiz yok” dedi.

Dr. Fatih Reyhanlıoğlu hastane değerlendirmelerinin ardından Gerze Devlet Hastanesi’nde göreve yeni başlayan hastane Başhekimi Dr. Adem Özkan ve İdari ve Mali İşler Müdürü Yavuz Çalışkan’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

AdminAdmin