Siyaset
Giriş Tarihi : 11-04-2023 16:34   Güncelleme : 11-04-2023 17:20

14 Mayıs seçimleri, yeni bir çağın müjdecisi olacak

Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından açıklama yapan 28. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, aday adaylığı süresince kendisine destek olan herkese teşekkür etti

14 Mayıs seçimleri, yeni bir çağın müjdecisi olacak

Seçim yarışında Sinop’u temsil edecek olan adaylara başarılar dileyen Esen, 14 Mayıs seçimlerinin yeni bir çağın müjdecisi olacağını söyledi.

Siyasi partilerin milletvekili aday listelerini YSK' ye teslim etmesinin ardından Sinop AK Parti'de de  isimler belli oldu. Listelerin açıklanmasının ardından, bir açıklama yapan 28. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, seçim yarışına devam edecek olan adaylara başarılar diledi.

Aday adaylığı süresince kendisine destek veren herkese teşekkür eden Coşkun Esen, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılı düsturuyla hakkın batıla galip geleceği yeni bir çağın müjdesi olacağını ifade etti. Esen; “Ülkemizin geleceğinin teşkilinde bir dönüm noktası niteliğinde olan 14 Mayıs Genel Seçimleri için şahsım adına mukaddes davamızın çağrısına karşılık vererek aday adayı olmak yolunda ilerleme bahtiyarlığını yaşadım. Bu süreç boyunca ilgi ve desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz Ak Parti Sinop İl Teşkilatı’na, İlçe Teşkilatlarına ve muhterem Sinoplu hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Hizmet ve vatanseverlik aşkıyla bayrak yarışına devam eden dava arkadaşlarıma hak ve adalet yolunda muvaffakiyetler diliyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki Genel Seçim Türkiye Yüzyılı düsturuyla hakkın batıla galip geleceği yeni bir çağın müjdesi olacaktır” dedi.

AdminAdmin