Siyaset
Giriş Tarihi : 04-03-2016 21:34   Güncelleme : 04-03-2016 21:25

Abdullah Batur'dan Karadeniz'e veryansın

Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Batur; "Böyle bir ortamda Abdullah Batur olarak ikili çalışmaları kınıyorum. Sayın Barış Karadeniz; Sinop'a hizmet edeceksen gel memleketine hizmet et, etmeyeceksen Artvin'de yalandan yere gezeleme" dedi.

Abdullah Batur'dan Karadeniz'e veryansın

Sinop İl Genel Meclisinin bağımsız meclis üyesi Abdullah Batur, Mart ayı oturumlarında yaptığı konuşmada CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'i hedef aldı. Batur konuşmasında Barış Karadeniz'i, Artvin'de ki çevrecilere verdiği desteği hatırlatarak, Aksaz-Karagöl Sulak alanlarının daraltılması konusunda da duyarlılığa davet etti. 

Abdullah Batur konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Sayın Milletvekili Nazım Maviş turizm toplantısı düzenleyince, Sayın Barış Karadeniz bey de Çevre Bakanlığıyla bir toplantı da ben düzenleyeyim demiş ve 'Sinop'a Çevre Bakanını getireceğim' demiş. Ben şimdi çok merakla bekliyorum. Sayın bakanı Sinop'a getirip o toplantıyı yapabilecek mi?. Yaparsa beni de davet edecek mi?. Yaparsa bu toplantıyı, beni de davet ederse, ben şunu diyeceğim sayın Karadeniz'e; 'Sen geçen haftalarda Artvin ormanlarında gezdin, Artvin halkına destek verdin. Bana göre de doğru bir hareket yaptın.  Peki Sinop'ta ki senin belediye başkanının imzasıyla Akliman yöresinde ki sulak alanlar daraltılıyor, turizm adı altında imara açılıyor. Sen burada ne yapıyorsun?.

Hiç bir şey yapıyorsun. Senin Sinop'ta ki çevreciliğin mi yalan? yoksa Artvin’de ki çevreciliğin mi yalan?'. Bana açıklama yapması lazım.  Çünkü Barış Karadeniz'in mensubu olduğu partinin belediye başkanı sulak alanların daraltılması ve imara açılması için imza veriyor. Parsellerini söyleyeyim; 1475, 1476 ve 1477 nolu parseller.  Sinop Üniversitesi bilim insanları bu alanın sulak olduğunu ve imarlaşıp kentselleşemeyeceğini söylüyor. Böyle bir ortamda Abdullah Batur olarak ikili çalışmaları kınıyorum. Sinop'a hizmet edeceksen gel memleketine hizmet et, etmeyeceksen Artvin'de yalandan yere gezeleme. Cevap
verin bekliyorum"

hakan akbaşhakan akbaş