Siyaset
Giriş Tarihi : 05-05-2015 14:41   Güncelleme : 05-05-2015 21:41

Acun, Gerze'de İddialı Söylemlerde Bulundu

CHP Sinop Milletvekili adayı Mustafa Acun Gerze İlçe Örtünün yürüttüğü seçim çalışmalarına katılmak üzere Gerze'ye geldi.

Acun, Gerze'de İddialı Söylemlerde Bulundu
Ziyaretinde teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Mustafa Acun'a CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara'da Eşlik etti. Program öncesi konuşan CHP Sinop Milletvekili adayı Mustafa Acun, Ak Partinin 13 yıl boyunca özgürlükleri sekteye uğrattığını belirtti. 1. Sıra Milletvekili adayı Barış Karadeniz ile güç birliği yaparak ilçelerde yoğun bir çalışma başlattıklarını belirten Mustafa Acun, Karadeniz'in Ayancık ve Türkeli, kendisinin ise şuan Gerze ve Dikmen ilçelerinde teşkilat üyeleri ile çalışmalara hız verdiklerini aktardı. Asgari ücret ve emeklilik hakkında yürüttükleri çalışmalardan bahseden Acun, yayınlanan bildirgeleri ile birlikte her kesimi ilgilendiren çok önemli vaatlerinin bulunduğunu kaydetti.



AK Partiye Oy Toplarım!

Acun, 13 yılda hiç bir yerel yöneticinin Sinop'a ve ilçelerde bulunan köylere yatırım anlamında hak edilen değeri vermediğini ileri süren Acun, "478 köyden, altyapı ve yol bakımından hak ettiği gibi yatırım alabilen bir köyümüz varsa o köye gidip Ak Partiye ben oy toplarım" dedi. 
İktidar'ın 13 yıldır çoğunluğa rağmen köylerin sorunlarını çözülemediğini ifade eden Acun, tüm yetkilere rağmen tutarlı bir hizmet yapılmadığını aktararak, CHP'ye yoğun bir yönelmenin olduğunu kaydetti.

 Sosyal Güvencesi Olmayan Ailelere 740 Lira Maaş

Acun ayrıca, Sosyal Güvencesi Olmayan Ailelere 740 Lira Maaş vereceklerini bunun yanında, ekonomik anlamda ve sosyal hayatı ilgilendiren projelerle Türkiye'nin yarasına merhem olacak bir iktidar için çalıştıklarını aktardı.

CHP Seçime Kilitlendi

Tüm teşkilat mensupları ile birlikte seçime yoğunlaştıklarını kaydeden Acun, kapı kapı gezerek insanlara gerçekleri anlatacaklarını ifade etti.

Acun konuşmasını şöyle sürdürdü,  Biz diyoruz ki taşeronluğu kaldıracağız, işçiye kadroyu vereceğiz. Bu kadar basit. Diyorlar ki; ‘parayı nereden bulacaksınız?’ Allah aşkına bunun parasını zaten sen veriyorsun. Sen taşerona para veriyorsun, o da işçiye veriyor. Biz de taşeronu kaldırıp parayı direkt işçiye vereceğimizi söylüyoruz. Kredi kartı borçları konusunda da bir projemiz var. Vatandaş borç batağında, 5 milyon vatandaş borç batağında. 1 milyon 220 bin vatandaş için ceza verildi. Bir kısmı cezaevine girdi, bazıları sırada bekliyor. Bu vatandaşların faiz borçlarının en az yüzde 80’ini sileceğiz." şeklinde konuştu

AdminAdmin