Siyaset
Giriş Tarihi : 21-03-2023 15:18   Güncelleme : 21-03-2023 18:36

Aday Adayı Dalkıran, Gerze sokaklarında

CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, Gerze’ de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ardından CHP Gerze İlçe Başkanlığını ziyaret etti

Aday Adayı Dalkıran, Gerze sokaklarında

CHP Sinop Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapan Hasan Dalkıran seçim çalışmalarına başladı.

CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, Gerze’ de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ardından CHP Gerze İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Dalkıran, Gerze ziyaretinde İlçe Başkan V. Birol Sazak, ilçe yönetimi ve partililer tarafından karşılandı. İlçe Başkan V. Birol Sazak ve CHP Gerze yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili aday adayı Hasan Dalkıran Gerze sokaklarında esnaf ziyareti yaptı. Girdiği iş yeri ve sokaktaki vatandaşlar tarafından destek sözü alan Dalkıran, vatandaşların sorunları ve taleplerini dinledi.

CHP Sinop Milletvekilliği için aday adayı olan Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran, CHP Gerze İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi.  

SİNOPLULAR DA KAZANMIŞ OLACAK

Dalkıran ilçe teşkilatında partililere büyük iş düştüğünü, el ele vererek her kesimden vatandaşa ulaşmaları gerektiğini hatırlattı. Dalkıran, “Öncelikle Türkiye’ yi kazandırmamız lazım; Türkiye’ yi kazandırmakta ilk önce köyden, şehirden, kasabadan geçiyor. Herkesle diyaloglar kurarak, uzanamadığımız hemşehrilerimize ulaşmamız lazım. Her bir arkadaşımıza bu konuda büyük iş düşüyor.

Buradaki amacımız ilk önce CHP’ yi kazandırmamız lazım. Milletvekilli aday adayımız ilimize proje üretecek, vizyon sahibi, her yönüyle donanımlı bir arkadaşımız olmalı, böyle biriyle yürüdüğümüz takdirde Sinoplular da kazanmış olacak.

Bahsettiğim konulardan en önemlisi şu, genç nesile üretim yapmamız lazım. Gençlere sahip çıkmamız lazım. Bu sebeple biz 5 yıl önce çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

Parti binası önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından Aday Adayı Dalkıran, CHP Gerze İlçe Başkan V. Birol Sazak ve ilçe yönetimi ile birlikte köy ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ilçe merkezinden ayrıldı. 

KARLI KÖYÜ

Güzelyurt-Kuşsökü köyleri

AdminAdmin