Siyaset
Giriş Tarihi : 26-09-2015 00:00   Güncelleme : 26-09-2015 01:38

Ak Parti Huzurun ve Güvenin Sembolüdür

Ak Parti Milletvekili Adayları Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Ederek Partililerle tek tek bayramlaştı. Milletvekili Adayları kaosun, istikrarsızlığın, belirsizliğin sona ermesi için Ak parti yönetiminin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini ifade ettiler

Ak Parti Huzurun ve Güvenin Sembolüdür

Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığında yapılan bayramlaşma merasimine Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Ak Parti Sinop Milletvekili 1. Sıra adayı Nazım Maviş, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu,  Milletvekili Aday Adayı Fahri Alkan ve çok sayıda partili katıldı.

Parti binasında bir araya gelen Milletvekili Adayları partililere şu mesajları verdi…

Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman ve parti yönetiminin sıcak ilgisiyle ağırlanan Milletvekili adaylarına biz 7 Haziran’da nasıl Partimizi iktidar yapmak için çalıştıysak bu seçimde de yine partimizi iktidar yapabilmek için çalışacağız dedi.

Ali ÇÖPÇÜ:

Seçim startını verdik, 7 Haziran seçimleri bizim arzuladığımız gibi

sonuçlanmadı. Tekrar alanlardayız. 7 Haziran seçimlerinde Gerze ilçe teşkilatımız güzel bir performans ortaya koyarak en iyi neticeyi alan ilçe teşkilatımız Gerze oldu. Sol kesimden ciddi oy aldık. 1 Kasım seçimleri öncesi 42 Köyümüzde gece gündüz çalışacağız. 1 Kasım'da iktidar olacak ve 2 Milletvekilimizi Ankara'ya yollayacağız. Biz güçlü bir aileyiz."dedi.

Nazım MAVİŞ:

Partililerin Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Maviş Hac İbadetini yerine getirirken vefat eden Hacı Adaylarına ve son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet diledi.

1 Kasım seçimleriyle ilgili düşüncelerini dile getirerek konuşmasına devam eden Maviş, “7 Haziran seçimleri sonrasındaki tablodan biz çıkaracağımız dersi çıkardık, fakat zayıflayan bir Ak Parti Türkiye'nin geleceği açısında felaket demektir. 1 Kasım seçimlerine tam gaz hazırlanırken, hedeflerimizi ve eksiklerimizi bir kez daha masaya yatırdık. Ne zaman Türkiye'yi tek parti yönetmiş ise Türkiye çağ açmıştır. “Demokrat Parti, Anap ve Ak Parti dönemi”

Bazı rant çevreler israrla HDP’yi parlattılar, hatta “CHP Genel Başkan Yardımcısı HDP’ ye oy verdiklerini açıkladı. Yine bir başka genel başkan yardımcısı HDP’ye 3 puanı verdik” dediğini ne biz nede  bu halk unutmadı.

 Her ne kadar Ak Partiyi iktidardan düşürmek için birileri HDP’yi koçbaşı olarak kullanmış olsa da güven ve istikrarın tek yolu Ak partiyi tek başına iktidar yapmaktır. Sinop olarak 2 milletvekilini Ankara’ya yollamaktır. Ak Parti’nin oyu tüm Türkiye’de artıyor. Sinop bu sefer iktidara daha çok yakın. Biz ‘’Haydi Bismillah’’ dedik ve kolları sıvadık. İlk günkü tevazuumuzla ‘’Haydi Bismillah’’ diyoruz. Gururlanmadan, kibirsiz yürüyüşümüzle yolumuza devam edeceğiz ve inşallah yarım bıraktığımız işi 1 Kasım da tamamlayacağız. Dedi

Cengiz TOKMAK:

Bizler 7 Haziran seçimlerinde % 41 ile ta iktidar olamadık isede birinci parti olduk. Şu üç aylık dönemde Ak Parti iktidarının ne anlama geldiğini hepimiz ziyadesiyle ‘istikrarsızlık ve kaoslarla’ görmüş olduk.

Medya patronları, sermayedarlar ve dış güçler istikrarsızlık karşısında avuçlarını ovuşturdular. Bugün dış mihraklar ak partinin iktidar olmamasına seviniyorlarsa bizim iki kez düşünmemiz gerekiyor. Çünkü bu ülkeyi daha önceden halk değil şer güçler yönetiyordu. Ak parti iktidara gelince yeter artık söz milletindir dedi.

Herkesin malumu eskiden her birkaç yılda hükümet değişirdi. O günden bu güne bazı sermaye grupları ve dış mihraklar ak partiyi iktidardan düşürmeye çalışıyorlar.  Malum güçler ülkemizde istikrarı ve huzuru bozmak için askere darbe teşebbüsünde, gezi olaylarında milleti sokağa dökme veya paralel yapı ile ak partiyi düşürmeyi denediler. HDP’yi cici çocuk yaptılar. HDP’yi ülkenin başına demokrasi havarisi yaptılar. Ama gelinen nokta kaos, istikrarsızlık, terördür.

Bu güne kadar ak parti gitsin diyen  siyasetçilerin ülke ile ilgili tek bir projesinin olmadığını gördük. Biz %41 oy oranı ile hükümet kurmaya çalıştık, fakat ne CHP ne de MHP bu noktada net bir duruş sergilemediler. Bunların kafalarında tek bir düşünce vardı o da Ak Partiyi HDP ile koalisyon yapmaya zorlamaktı. CHP Grup Başkan vekili tamam %3 oy bizden oraya gitti derken diğer CHP’li bir parti temsilcisi ''evet biz ailecek HDP’ye oy verdik'' dedi. MHP bu dönemde hükümet ortağı olma konusunda elini taşın altına koymadı. Halkımız yeter ki Ak Parti iktidar olmasında kim olursa olsun diyenleri biliyor, HDP’ye destek verenleri görüyor. Kaos olmasına, istikrarsızlık olmasına neden olanları biliyor. Ak Partinin oyları ülke genelinde düşmüş olsa da Gerze’de bu düşüş yaşanmadı aksine Gerze Ak Parti'ye sahip çıktı. İnşallah 1 Kasımda da yine aynı hassasiyeti Gerzeli vatandaşlardan göreceğiz, İnşallah biz birlikte başaracağız dedi.







hakan akbaşhakan akbaş