Siyaset
Giriş Tarihi : 08-12-2019 00:54   Güncelleme : 08-12-2019 07:02

Ak Parti İl Danışma Kurulu Toplantısını Yaptı

AK Parti Sinop İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi toplantısı 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk defa büyük bir katılımla yapıldı.

Ak Parti İl Danışma Kurulu Toplantısını Yaptı

Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, gündeminin okunmasıyla devam etti. AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun, belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kurulduğu günden bu güne partide görev almış bütün partililer toplantıya katıldı.

Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Divan Başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Erhan Taban'ın yaptığı danışma meclisi toplantısında: AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, belediye başkanları adına Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe başkanları adına Ayancık İlçe Başkanı Haluk Taşkan, Gençlik Kolları Başkanı Doğancan Al ile Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalar sırasında parti çalışmaları anlatıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun İl Danışma Kurulu Toplantısında yapmış olduğu konuşmasında “Ak parti çatısı altında görev yapmış ve bu bayrağı onurla ve gururla taşımış tüm mensuplarımıza teşekkür etti.
Giresun, İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinin birinci yılını tamamlarken, 31 mart yerel seçimlerine odaklandıklarını kaydederek “ilçe, ilçe köy, köy gezerek partimizin icraatlarını anlatmaya çalıştık. Hayalimizi gerçeğe dönüştürmeye çalıştık. Milletvekilimiz, adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte teşkilatımızın inançlı kadrolarıyla ilk defa Sinop’un 7 ilçesini ak parti ile tanıştırdık” dedi.

Milletvekili Maviş, selamlama konuşmasının ardından yapmış olduğu konuşmasında kimsenin fitne, fesat ve tefrikaya kapılmadan bu kutlu davaya hizmet etmesi gerektiğini kaydederek, “Ülkemizin, şuanda Suriye’nin kuzeyinde yaptığı Zeytin dalı, Fırat kalkanı ve son olarak Barış Pınarı Operasyonunun 100 yıl sonra Türkiye ye dayatılmaya çalışılan ikinci Sevr’e karşı milletçe istiklal mücadele verilmesinin adıdır. Neticede bugün evlatlarımızın geleceği, milletimizin geleceği için ne kadar büyük bir mücadele verdiğini görülmekte, bilinmektedir. İşte bu büyük başarının arkasında Ak Parti iktidarının dik ve onurlu duruşu vardır.

BEREKET BİRLİK VE BERABERLİKTEDİR.

Birlik beraberlik yoksa başarı da yoktur. Şayet, siz birbirinizle kavga ederseniz tefrikaya düşerseniz aranızda rahmet bereket kalmaz. Uyum kalmaz. İşte bunun için başarılı olmak için, hep birlikte uyum ve disiplin içinde çalışacağız.. Teşkilatlarınızla hiçbir şekilde çatışmayın, uyuma önem verin. Bu teşkilat varsa ben milletvekiliyim, bu teşkilat varsa siz belediye başkanısınız, bu teşkilat varsa ilçe başkanı arkadaşlarımız var. Sizleri, bizleri buralara getiren Ak Partidir İşte bunun için geldiğiniz yeri unutmayın.

BİZLER SIRADAN BİR PARTİNİN MENSUPLARI DEĞİLİZ

Kongre sürecimiz başlıyor bizim kongrelerimiz kuyu kazmaların, ayak oyunlarının yapıldığı kongreler değildir. Aksine bizim kongrelerimiz bayrak yarışı kongresidir. Kimse bulunduğu makamları babasının malı gibi görmesin bu görevlerin hepsi bize emanet makamlardır. Bu inanç ve gururla bu davaya verdiğiniz büyük destek ten dolayı hepinizi bir kere daha kutluyorum.

Parti içi meselelerin görüşüldüğü basına kapalı bölümde, gündem maddelerinin ele alındığı ayrıca toplantıda üyelerin yönelttiği sorulara da parti yöneticileri tarafından cevap verildiği, İl Başkanı Uğur Giresun'un göreve başladığı günden bu güne kadar yaptığı çalışmaları içeren sinevizyon gösteriminin yapıldığı kaydedildi.

hakan akbaşhakan akbaş