Siyaset
Giriş Tarihi : 27-12-2018 10:24   Güncelleme : 27-12-2018 10:36

AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Şanoğlu Oldu

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Görevine Faruk Şanoğlu Atandı

AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Şanoğlu Oldu

AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik'in Sinop İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı için istifası ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine genel merkez atama yaptı.

Daha önce AK Parti Kurucu Gençlik Kolu Başkanlığı ile İl Yönetim Kurulunda AR-GE den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Veteriner Hekim Faruk Şanoğlu, AK Parti'nin yeni merkez ilçe başkanı oldu.  Faruk Şanoğlu, yeni dönem için görevlendirme yazısını teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den aldı. Şanoğlu'nun kısa süre içerisinde yeni yönetimi oluşturması bekleniyor. 

100 Tane 24 Saatimiz Var
Görevlendirme yazısını teslim alması ardından birlik ve beraberlik mesajı veren Şanoğlu: "Bildiğiniz üzere yerel seçimlere 3 ay kala il ve ilçe başkanlarımızın adaylıkları neticesinde teşkilatlarımızda bir yenilenme ihtiyacı doğdu. İl Başkanlığına Uğur Giresun Bey’in atanmasından sonra şahsım için Merkez İlçe Başkanlığı Genel Merkezimizce uygun görüldü. Burada önceki dönemlerde Merkez İlçe Başkanlığımızı yürüten tüm mensuplarımıza, hassaten Fatih Özçelik ve aynı görevi vekaleten üstlenen Ali Gündoğdu kardeşlerime yürekten teşekkürü bir borç biliyorum. Bizim bir geleneğimiz, bir teşkilat terbiyemiz var. Elbette uygun görülen vazifeyi bir emanet olarak görüp en iyi şekilde yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Bununla birlikte her Sinoplu gibi ben de tam bir Sinop sevdalısıyım. Önümüzdeki yerel seçimlerde Sinoplu hemşerilerimizin bizlere bir şans vereceğine de yürekten inanıyorum. Yaklaşık 100 tane 24 saatimiz var. Bu süre de Sinop'u 2023’e taşıyacak projelerimizi insanımıza anlatacağız. Ziyaret edip gönüllerine gireceğiz. Ve inanıyorum ki 31 Mart gecesi güzel Sinop’umuz AK Belediyeciliğe kocaman bir merhaba diyecek" dedi. 

Birlikte Başaracağız
AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun'da yaptığı açıklamada, Faruk Şanoğlu'nu tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Giresun: "Sinop’umuz için güzel ve kalıcı hizmetlere birlikte imza atacağımıza inandığım, değerli yol arkadaşım Faruk Şanoğlu, AK Partimizin Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmıştır. Değerli kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Büyük bir samimiyetle yürüttüğü Merkez İlçe Başkanlığı görevini devreden Fatih Özçelik kardeşime, vekaleten bu görevi sürdüren Ali Gündoğdu kardeşime de hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.


Kaynak Vitrin Haber

Seda ŞengülSeda Şengül