Siyaset
Giriş Tarihi : 12-09-2017 16:31   Güncelleme : 12-09-2017 17:02

Ak Parti'de Kongre Tarihleri Belli Oldu

Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, il ve ilçe kongreleri ile ilgili açıklama yaparak, Boyabat, Saraydüzü, Dikmen, Merkez, Durağan, Ayancık ve Türkeli ilçelerinde mevcut başkanlarla kongreye gidileceğini açıkladı

Ak Parti'de Kongre Tarihleri Belli Oldu
Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, il ve ilçe kongreleri ile ilgili açıklama yaparak, Boyabat, Saraydüzü, Dikmen, Merkez, Durağan, Ayancık ve Türkeli ilçelerinde mevcut başkanlarla kongreye gidileceğini açıkladı.


Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Sinop'ta il ve ilçe kongre sürecinin başladığını belirterek 6. Olağan ilçe kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çöpcü yaptığı açıklamada, delege seçimlerinin tamamlandığını ve her ilçede 400 delegenin seçildiğini söyledi. Sinop ta 6 ilçede kongre tarihlerinin belli olduğunu ve mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam edileceğini belirtti.

Çöpcü, "yapılan iştişareler sonucunda genel merkezimizde alınan nihai karalar neticesinde 7 ilçemizde mevcut ilçe başkanlarımızla yola devam edilecektir" dedi. İlçe kongrelerine Boyabat ve Saraydüzü ile 16 Eylül 2017 tarihinde start verileceğini belirten Çöpcü sözlerine şöyle devam etti: "Partimizin kuruluşundan bugüne kadar tavandan tabana değil, tabandan tavana hareket edebilmesiyle milletimizin partisi olma özelliğini taşıyan Ak Partimiz, bu anlayışla yenilenme ve tazelenme sürecimiz olan 6.volağan kongremizde mevcut başkanlarımız üzerinde iştişareler bulunarak 2019, 2023, 2053, 2071 hedeflerimize odaklı karalar verilmiştir. Bu kapsamda 16 Eylül'de Boyabat İlçemizde Ferhat Yıldız, Saraydüzü İlçemizde Muammer Yıldız, 17 Eylül'de Dikmen İlçemizde Hüseyin Türkmen, 23 Eylül'de merkez ilçemizde Fatih Özçelik, 24 Eylül'de Durağan ilçemizde Ahmet Usta, 30 Eylül de Ayancık İlçemizde Yılmaz Özünlü, Türkeli ilçemizde Adem Ünal ile birlikte ve görev değişikliği olan Erfelek ve Gerze ilçelerimizde teşkilatlarımızla ve Genel merkezimizle iştişareler sonucu yeni belirlenecek dava arkadaşlarımızla hedeflerimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Erkan TaşErkan Taş