Siyaset
Giriş Tarihi : 17-04-2017 00:36   Güncelleme : 17-04-2017 00:48

Ak Partililerden Davullu Zurnalı Kutlama

Anayasa Değişikliği Oylaması’nda, ilçemizde yüzde 56,11 ile kazanan Ak Parti, galibiyeti duval ve zurna eşliğinde kutladı

Ak Partililerden Davullu Zurnalı Kutlama

Anayasa Değişikliği Oylaması’nda, ilçemizde yüzde 56,11 ile kazanan Ak Parti, galibiyeti duval ve zurna eşliğinde kutladı.

 

Sokaklara dökülen yüzlerce kişi, seçim galibiyetini kutlarken, “Başkan Erdoğan” şeklinde slogan attılar. Seçimin kazanılmasının ardından, Ak Parti düzenlediği havai fişek gösterileriyle uzunca bir süre Gerze’nin karanlık sokaklarını aydınlattı. Onlarca aracın eşlik ettiği kutlama konvoyu oluşturan partililer, Ak Parti binası önünde toplandı. Konvoy halinde limana gidip galibiyet türküleri söyleyerek, davul zurna eşliğinde eğlenen partililere, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman da eşlik etti.

 

Nazım Maviş de kutlamaya katıldı

Ak Partili vatandaşlar yalnızca Gerze’de değil Sinop’ta da sokağa döküldü. Davul zurna eşliğinde yürüyüş yapan Sinop halkına, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım maviş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü ve parti yönetimi de katıldı. Partililer Sakarya Caddesi’nden Uğur Mumcu Meydanı’na kadar yürüdü.

 

Çöpçü sonuçların hayırlı olması dilerken, Nazım Maviş ise şu şekilde halka hitap etti: “Sinop’ta yüzde 58 gibi bir oranla evet dedik. Seçim süreci boyunca bir şey söyledik. Sandıktan ne çıkarsa başımızın üstünde yeri var. Milli irade nasıl tecelli ederse, milli iradenin başımızın üstünde yer vardır dedik. İşte bugün milli irade sandıklarda tecelli etti ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimiz tarafından kabul edildi”


Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi
Erkan TaşErkan Taş