Siyaset
Giriş Tarihi : 25-06-2021 17:06   Güncelleme : 25-06-2021 20:50

Ali Babacan Gerze'ye Geliyor

DEVA Partisi İl Başkanı Birhan Yalçın ve İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim Gerze esnafını eski bakan ve milletvekilleriyle birlikte ziyaret etti

Ali Babacan Gerze'ye Geliyor

Bir dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak da görev yapan, şu anda Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Selma Aliye Kavaf, beraberindeki heyetle birlikte ilçemizi ziyaret etti.

Bir dizi inceleme ve program kapsamında ilçemize gelen Selma Aliye Kavaf, eski Ak Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Essum Saatçi ile birlikte DEVA Partisi Gerze İlçe Teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Bakan Kavaf ve beraberindeki heyet teşkilat üyeleri ile yaptıkları görüşmenin ardından ilçe esnafını ziyaret etti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamını ileten Kavaf, 7 Temmuz 2021 tarihinde DEVA Partisi Gerze İlçe Teşkilat binasının açılışına katılacak olan Babacan’ın programına Gerze esnafını da davet etti.

Selma Aliye Kavaf Erfelek halkını ziyaret ettiklerini ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyeleyerek  "Nüfusu üç bin olmasına rağmen daha fazla insan yoğunluğu ile karşılaştık. İl teşkilatı ve ilçe teşkilatımızla Erfelek’in nabzını tuttuk. Bir dinamizm, canlılık, hareket vardı. Siyasi anlamda da bizim için verimli olduğunu düşünüyorum. İl Başkanımızın Erfelek’te güzel bir yönetim oluşturmuş, ilçe teşkilatımız çok gayretli, heyecanlı gördüm.

Erfelek programımızın ardından, Gerze’ye geldik; hep birlikte esnaf ziyaretinde bulunacağız, pazar yerinde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ayrıca hazırlanmakta olan ilçe teşkilat binamızı ziyaret edeceğiz. Önümüzdeki hafta ise kongremiz var ve kongremize Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan kongremize katılım sağlayacak. Bu anlamda ben İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böylesine sempatik, çalışkan başkanımız yönetimiyle birlikte güzel bir ilçe binası hazırlamış.

Gerzeli vatandaşlarımıza Genel Başkanımızın selamını iletip, önümüzdeki hafta yapılacak olan Gerze Kongremize davet edeceğiz. Sokakta görüştüğümüz vatandaşlarımız her şeye rağmen ülkenin iyi yönetildiğini iddia etmiyor ama geleceğe dair hiçbirimiz ümidimizi kaybetmedik. Zaten ümitli olmak zorundayız çünkü bu ülkede yaşıyoruz. Geleceği yeniden istediğimiz gibi kurgulamak, hepimizin gayretleriyle gerçekleşecektir.

Bu anlamda biz demokratik teamüller içerisinde bir iktidar değişimi olmasını arzuluyoruz. Siyasete girme nedenimiz DEVA’nın parti çatısı altında bu mücadeleyi vermemizin sebebi de bu. Vatandaşlarımızda zamanı geldiğinde kendi değişim iradelerini beyan ederek bu sürece destek vereceklerini ifade ettiler. Bu demokrasimiz adına sevindirici bir haber" diye konuştu.

Deva Partisi Karadeniz Bölge Koordinatörü Essum Aslan ise  Zonguldak, Karabük, Bartın ve Kastamonu ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini, son adreslerinin de Sinop olduğunu belirterek "şimdi Sinop merkez ve İlçelerinde saha ziyaretlerimiz olacak. Ben İl Başkanımız Birhan Yalçın ve İlçe Başkanlarımızın gayretlerinden oldukça memnunum, vatandaşların teveccühü de oldukça yüksek. İnsanlar artık şikâyetlerini söylemekten çekinir haldeler, bir şey ifade ederken bakıyorsunuz insanlarımız seslerini kısarak düşüncelerini ifade ediyorlar. Türk Milleti'nin feraseti oldukça yüksektir. Biz inanıyoruz ki her ne kadar bazı şeyler söylenmeye korkulsa da halkımız eninde sonunda sandıkta en doğru kararı verecektir. Karadeniz ve Sinop özelinde şunu söylemek istiyorum. Erfelek’teki gözlemlerimiz teşkilatımızın orada halkın nabzını çok güzel tuttuğu yönünde. Bununla birlikte Deva Partisinin ilkeleri, neler yapmak istediğimiz, vaatlerimizi de söyleme fırsatımız oldu. Çiftçi ve pazar esnafı oldukça sıkıntılı. Bu anlamda 81 ilimizde saha çalışmalarımız devam ediyor ve yaşanan sıkıntılara yönelik çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Çiftçinin, esnafın devası olmak için mücadelemizi ve çözüm önerilerimizi anlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Eski Milletvekili ve parti üyesi Hatice Dudu Özkal ise “DEVA Partisi olarak tanıtımımızı gerçekleştirdik fakat sonrasında pandemi ilan edildi.

Şu an da ciddi anlamda alana inmeye başladık ve bu sürede sahanın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Birçok vatandaşımız korkmadan yaşanan sıkıntıları dile getirebilmekte neticede bizim insanımız belki âlim değil ama ariftirler. Sinop özelinde teşkilatımızın morali çok yüksek, iyi bir işbirliği ve koordinasyon var. Bu istek bizi mutlu etti. Bu anlamda teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Başkanı Birhan Yalçın ise Sinop İl Başkanlığı olarak alanda olmaya gayret ettiklerini, vatandaşın yaşadığı sıkıntıları çok iyi gözlemlediklerini kaydederek önümüzdeki günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da katılımıyla Gerze İlçe Teşkilat Binasının açılışı olacağını ve bütün Gerze halkını bu açılışa beklediklerini ifade etti.  

AdminAdmin