Siyaset
Giriş Tarihi : 22-03-2022 15:48

Alkan, gündeme dair açıklamalarda bulundu

Gelecek Partisi İl Başkanı Fahri Alkan, gazetemizi ziyaret etti

Alkan, gündeme dair açıklamalarda bulundu

2021 yılının Ekim ayında Gelecek Partisi Sinop İl Başkanı olarak atanan Fahri Alkan, gazetemizi ziyaret etti. Alkan yaptığı ziyarette, gerek Gelecek Partisi gerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İnsanların eleştirilerine açık olmak gerek

Sinop ve ilçelerinde teşkilatlanma noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Fahri Alkan, Gelecek Partisi’ nin donanımlı bir ekibe sahip olduğunu söyledi.

Alkan, “neden Gelecek Partisi diye soracak olursak, mensubu olduğum parti, donanımlı, birikimli, sağlam bir ekibe sahip. Ekonomiden diplomasiye, hukuktan insan haklarına kadar birçok alanda yenilikçi ve güven verici. Ülkemize ve milletimize çok şey kazandırabilecek bilgili ve becerili bir kadroya sahip.

Sinop’ ta teşkilatlanma noktasında il merkezi ve ilçe ekiplerini oluşturmak için çalışıyoruz. İlçelerde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’ nu seven kişilerle çalışmalar yapıyoruz. Ülke şu an yavaş yavaş seçim sathı mahalline girmiş durumda. Bizlerde bu anlamda teşkilatlarımızı oluşturuyor ve Gelecek Partisi olarak seçimlere katılmayı düşünüyoruz.

Öncelikli hedefimiz sahildeki teşkilatlanmayı bir an önce sağlamak, Gerze ve Dikmen ilçelerinde ardından da diğer ilçelerde yapılanma noktasında çalışmalarımızı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

İnsanların iktidar partisinden çekindiğini kaydeden Alkan, “insanlar birbirini sevmese de herkes herkesin düşüncesine, varlığına saygı duyacak. Biz her türlü eleştiriye, ayrı fikre hoşgörü ile yaklaşacağız. Öteleyen değil kucaklayan bir teşkilatçılığımız olacak. Bu halk 20 yıldan bu yana AKP iktidarına oy verdi fakat şu anda halkından kopuk bir iktidarla karşı karşıyayız” dedi.

Bu sebeple insanların Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ na pozitif baktığını söyleyen Alkan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Örneğin AK Partinin kuruluş felsefesinde, iki dönem felsefesi vardı; bugün AK Parti kendi içinde huzursuz. İşte bundan dolayı AK Parti içinden kopan iki isim, kendi partilerini kurdu.

Bir partide görüşlere, farklı düşüncelere önem verilmezse, huzursuzluk, kopmalar olur. İşte biz bundan dolayı siyasi etik yasasıyla fikre ve düşünceye saygılı olmayı partimizin bir gereği olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Siyasi etikle, haksız kazanç elde edenlere hesap soracaklarını belirten Alkan, “liderimiz Davutoğlu siyasi etik dediği için bu yasayı hayata geçirmek istediği için AK Partiyle yollarını ayırmıştır.

Mart ayı içinde Genel Başkan yardımcılarımız bizleri ziyaret edecek. Bu ziyaret kapsamında vatandaşlarımızla birebir temas ederek, onların düşüncelerini beklentilerini dinleyeceğiz.

Bizim Gelecek Partisi olarak düşüncemiz ortak akılla, aynı doğruda birleşilmeli. Neticede biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin