Siyaset
Giriş Tarihi : 19-09-2017 16:19   Güncelleme : 19-09-2017 17:18

Alkan, İlçe Başkanlığı Konusunda Uyardı

9-10 adayın ortaya çıkması üzerine ‘temayül ve arayışlar devam ederken’ Belediye Başkan adaylığı noktasında adı konuşulan iş adamı Fahri Alkan açıklamalarda bulundu

Alkan, İlçe Başkanlığı Konusunda Uyardı
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarla ilgili açıklamalarının ardından Gerze İlçe Teşkilatında da yaşanan değişiklik ve sonrasında İlçemizde yeni bir ilçe başkanının arayışına geçilmesi bu kapsamda 9-10 adayın ortaya çıkması üzerine ‘temayül ve arayışlar devam ederken’ Belediye Başkan adaylığı noktasında adı konuşulan iş adamı Fahri Alkan açıklamalarda bulundu.

 

Konuyla ilgili düşüncelerini ve gözlemlerini aktaran Alkan;  ilçe başkan adaylığı noktasında eski yönetimdeki kişiler arasından bazı isimlerin gündeme gelmiş olması, bu kişilerin partiye ne tür ekstra katma değerlerinin olacağı bize göre soru işaretleri oluşturmaktadır. Eğer bir katma değer oluşturacaklarsa, neden bu güne kadar eski yönetimde bir varlık gösterememişlerdir” dedi.

 

Geleceğe yönelik güven vermemektedir.

Bu mevcut aday adaylarının belli kesimler tarafından desteklendiği, bununda parti değil de bazı kesimlerin adamı oluşu söylentileri Ak partiyi kısır bir döngü içine sokacağı, bununda partiye zarar vereceğini kaydeden Alkan, bu kısır döngü 2019 yerel seçimlerinde geçmişte olduğu gibi partimiz adına yeni bir hayal kırıklığı oluşturacaktır.

 

Seçilecek Kişi, Dava Adamı Olmalıdır

Seçilecek ilçe başkanının hiçbir şahıs kurum ve kuruluşun adamı olmayıp partimizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda kendi özgür iradesi ile hareket edebilen bir kişi olması gerektiğini dile getirerek, bu ölçülerin dışındaki bir kişinin Ak Parti davasını temsil edemeyeceğini bununda gelecek dönemin heba olması anlamına geleceğini söyledi.

 

Kendi davasına inanmayan ve güvenmeyen bir ekiple yola çıkılması halinde geçmişteki başarısızlıkların yaşanmaması adına  Ak parti teşkilatının top yekûn birlik ve beraberlik görüntüsü vermesi gerekir”dedi.

Erkan TaşErkan Taş