Siyaset
Giriş Tarihi : 07-03-2015 13:39   Güncelleme : 07-03-2015 11:50

Alkan'dan Çarpıcı Açıklamalar

Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fahri Alkan Gazetemizi Ziyaret Etti

Alkan'dan Çarpıcı Açıklamalar
Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fahri Alkan gazetemizi ziyaret ederek başyazarımız Fatih Uysal ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Alkan, Sinop'un her noktasına eşit hizmet götürmek için bu yarışa katıldığını ifade ederek, Sinop'un iç kesimlerinin de ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.

Özellikle sahil kesimlerinin turizm yönünden yerli ve yabancı yatırımcılara açılmasının önemine işaret eden Fahri Alkan, ilimizin karayolunun, havayolunun ardından deniz yolu ile de bağlantısının bir an önce sağlanarak Sinop'un turizm ve sanayi yönünden büyük bir ivme kazandırılabileceğini dile getirdi.

İstihdama Öncelik Vereceğiz!

Alkan konuşmasında istihdama öncelik vereceklerini belirterek, Sinop ve ilçelerinin cazibe merkezi olmasıyla birlikte istihdam sorununun da büyük ölçüde sona ereceğini sözlerine ekledi.  Bu yarışın bir hizmet yarışı olduğunu açıklayan Alkan sözlerini şöyle sürdürdü; Esnafımızın isteklerini ilgili makam ve mercilere iletip takipçisi olacağız . Çünkü bir Şehirde esnaf huzurlu değil ise şehrinizin kalkınmasından bahsetmek zor olur . Yeni Yolların yapılması  ve Havalanının faaliyette olması şehrimizi yeni Yatırımcılar açısından cazip hale getirmektedir . Sinop Deniz yolununda  ilerleyen zamanda faaliyete geçmesi ile tam bir cazibe merkezi olacak. Bu gelişmeler olur iken esnafımızın da büyümesini sağlayacak Söylem ve fiiller içersinde olmak biz Siyasetçilerin önde gelen görevlerinden olduğunun bilincindeyiz.  bu görev şahsımıza tevdi edilir ise Fahri Alkan olarak, her daim halkımızla ve esnafımızda istişare içinde olacağız ve sorunları önce Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile süratle çözeceğiz.’ dedi.

Fahri Alkan Kimdir?

1977 de Gerze’de doğan Fahri ALKAN İlk ve Orta Öğrenimini Dikmen’de tamamladıktan sonra  1993  yılında Gerze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında  Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Eğitimine devam ederken, Hakyol Vakfı İktisadi İşletmelerinde 1 yıl (1996) Muhasebe müdürlüğü ve Server Holding Bünyesinde 5 yıl (1997-2002) Muhasebe Müdürü olarak görev yapmış, 2003 yılında ise vatani görevini Ankara Mamak Muhabere Okulunda ifa etmiştir.

Askerden döndükten sonra ticari hayatına Barış Şirketler Gurubunu oluşturarak, 2000 e yakın çalışanı ile Sinop, Samsun ve İstanbul illerimiz başta olmak üzere tüm yurt genelinde gerek kamuda gerekse özel sektörde öncü yenilikçi hizmet elemanları sağlayan firmalar arasında yer almıştır.

İnşaat, temizlik personeli, temizlik malzemeleri, hasta karşılama, teknik destek elemanları,  Özel Güvenlik Görevlileri ve iş sağlığı güvenliği alanlarında  Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığımız ile birlikte Çalışma hayatını düzenlemek, çalışma barışını sağlamak, iş güvenliğini için geliştiren tedbirleri almak, toplumun tüm kesimlerinin sosyal güvenliğini sağlayacak ve istihdamı arttıracak şartların geliştirmesi yönünde uzman kadrosu ile hizmetlerine devam etmektedir.

Halen Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

29  Mart 2009  yerel seçimlerinde SİNOP Gerze ilçesinden Ak Parti Belediye Başkanlık için aday adayı olan Fahri ALKAN,

29  Mart 2009  yerel seçimleri sonrası Sinop AK Parti İl Teşkilatı görevden alındıktan sonra ara dönemde Sinop AK Parti İl Başkanlığına aday olmuş, İş yoğunluğu yüzünden siyasete 2013 yılı başına kadar ara vermek durumunda kalmıştır. Şirketlerindeki alt yapı ve kadro iş yükünü üzerinden aldığı 2013 yılı başından sonra gönüllü olarak siyasetin içinde sürekli bulunmuş, Gerek Sinop ili yeni ve eski Milletvekilleri ile gerek Sivil Toplum Kuruluşları vasıtası ile sürekli Ak Kadroların yanında yer almıştır.

 

 

AdminAdmin