Siyaset
Giriş Tarihi : 18-10-2020 19:42   Güncelleme : 18-10-2020 20:52

Altunel, Güven Tazeledi

AK Parti Gerze Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde Cüneyt Altunel güven tazeleyerek, Gerze Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu

Altunel, Güven Tazeledi

Gerze Belediye Sinema Salonunda düzenlenen kongreye, Ak Parti Sinop Kadın Kolları Başkanı Remziye Eda Özvin, Ak Parti Sinop Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Ak Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Gerçekleştirilen kongrede divan heyeti oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Açılış ve protokol konuşmaları ile devam eden ve tek liste olarak girilen kongrede Cüneyt Altunel Gerze İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel mazbatasını Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al’dan aldı.

Kongrenin açılışında konuşan Gerze Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel, “gönül bağı ile bağlı olduğum Ak Partinin içerisinde, bu hareketin bir neferi olmaktan, bu millete hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. 2012 yılından itibaren Gençlik Kolları Başkanlığı göreviyle de bıkmadan, usanmadan aksine bitmeyen bir azim ve şevkle bugüne kadar devam ettim.

Her anında yeni tecrübeler edindiğim bu görevim süresince genel ve yerel olmak üzere 2 seçim geçirdik. 2 seçimde de Gerze’de en aktif gençlik kolları ekibi olduk ve birçok çalışmanın altına imza attık. Gençlerin beklentileri doğrultusunda onların taleplerine kulak verdik. Gençlere kıymetli olduklarını hissettirmeye çalıştık.

Ak Partinin gençleri siyasetin nesnesi değil aksine öznesi olarak gördüklerini kendimize görev edindik. Bu başarı için Gençlik Kolları Teşkilatı olarak elimizden geleni yaptık. Yorulmadık, yorulmayacağız. Her türlü tehdit ve küçük düşürücü hakaretin hedefi olduk fakat bunlar bizi yıldırmadı bundan sonra da yıldırmayacak.

Bu zor süreçlerden geçerek genelde Ak Partimiz yerelde teşkilatımız ve milletimize hizmet yolunda Belediye Başkanımızla birlikte ipi göğüsleyerek zafere ulaştık. Nice yeni zaferler için kendimize olan inancımız tamdır. Heyecan ve azmimizden bir şey kaybetmedik. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı gibi şerefli bir görevi bu zamana kadar gururla yapmaya çalıştım.

Ülkemizde ve dünyada en büyük gençlik hareketi olan bu onurlu hareketin Gerze Gençlik Kolları Başkanı olarak 3 yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm bu şerefli görevi bundan sonraki süreçte de bir onur madalyası gibi taşıyarak teşkilatımızla birlikte milletimize daha iyi hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Böyle güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan Dikmen Meclis Üyemiz Hüseyin Türkmen, Dikmen Gençlik Kolları Başkanı Emre Akçaoğlu, Gerze Ülkü Ocakları Başkanımıza, teşkilatına ve tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.Cüneyt Altunel’in ardından konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, kongreye katılan misafirlere teşekkür ederek, “40 yıldan beri olmayan bir şeyi kazandık ve el birliği ile kazandık. Herkes elini taşın altına koyduğunda başarıların nasıl geldiğini bundan sonra da göreceğiz. Kim elini taşın altına koymuşsa herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gençlerimize de şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Kongreye katılanlara, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’un selamlarını ileten Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, “60 küsur gündür bende bu görevdeyim ve şunu ifade etmekten çok mutluluk duyuyorum. Belediye başkanımızla bu süreçte defalarca bir araya geldik, hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Başkanımız bizim adımıza gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyor. İlçemizde çok güzel şeyler oluyor daha da güzel şeyler olacak.

Ben gençlerimizde pırıl pırıl bir gelecek görüyorum. Burada Cüneyt kardeşimiz bugün bu görevi sizlerin teveccühüyle, bu bayrağı alıp yürüyecek. Geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize Allah bu kutlu yolda daima alnı açık bir şekilde yürümeyi nasip etsin. Kongremizin ilçemize, Türk Siyasetine hayırlı, uğurlu olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Kongremiz Ak Davamıza Hayırlı Olsun

Cumhur Kurt’tan sonra konuşma yapan Ak Parti Sinop İl Başkan Yardımcısı Süleyman Yazıcı, “Sinop’umuzun Şirin İlçesi unvanına sahip Gerze’mizin 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi için hep birlikte bugün burada toplandık. Uzun bir aradan sonra Gerze’de Ak Davamıza belediyeyi hediye ettik. Bunun için ben İl Başkanlığımız adına gayretli çalışmalarından ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum.

‘Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü’ düsturuyla Gençlik Kolları Kongrelerimizi icra ediyoruz. Sizler Ak Davamızın kalbi ve ruhusunuz.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Yıkılmayan Kaleyi Yıktık

Yazıcı’dan sonra konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı ve Gerze Koordinatörü Cemalettin Koca ise “2 buçuk sene önce buranın koordinatörü olarak atandım. Gerze’de 40 senedir yıkılmayan bir kaleyi yıktık. Biz Gerze’yi kolay almadık, zor şartlarda aldık. Ben çalışmalarına şahidim. İyi bir belediye başkanımız var. Benim Cevat Bey için söyleyeceğim şudur: Cevat Bey’in parayla pulla, ihaleyle, içkiyle, kumarla, hovardalıkla işi olmaz.

10 sene sonra iddia ediyorum, Gerze bütün ilçelerden önde ve büyük bir ilçe olacak. Çünkü ilçe buna müsait, Gerze’de esnaf olan arkadaşlar, iş yapan arkadaşlar kendilerini ona göre ayarlasınlar, bunun kıymetini bilelim ve Gerze Belediyesi Allah’ın izniyle bir daha Ak Partiden çıkmayacak.” İfadelerini kullandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Remziye Eda Özvin ise konuşmasında, “2 aydır Kadın Kolları Başkanlığı yapmaktayım ve bu kısa sürede çok şey öğrendim, teşkilatın önemini daha iyi anladım. Birlik ve beraberlik olmadan hiçbir şey yapamıyoruz. Biz bir olarak hareket edersek daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. İlimiz ve ilçemiz adına daha güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi.

Son olarak konuşma yapmak için kürsüye çıkan Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, “yaklaşık 7 buçuk yıldan beri Ak Parti Gençlik Kollarında çeşitli görevlerde bulundum. Parti binası dışında bu kadar gencin bir arada olduğu bir kongreyi ilk kez görüyorum bu yüzden İlçe Başkanına ve Cüneyt Başkana çok teşekkür ediyorum. Bizim Gerze’ye bir teşekkürümüz var. Belediye seçimlerinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 2023 seçimlerinde 2. Milletvekilimizi bu dönem çıkaracağız. Güven tazeleyerek göreve devam eden Cüneyt Altunel ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”  diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yunus Emre Bostancı, Oktay Demirci, Emrah Arslan, Rana Nur Alcan, Emine Bayram, Uğur Taşkın, Turgay Tütüncü, Onur Yılmaz, Kübra Aslan, Rıfat Küçükbaş, Celal Aslan, Elif Küçük, Döndü Okur, Muhammet Danacı yönetim kuruluna girmeye hak kazandı.  

AdminAdmin