Siyaset
Giriş Tarihi : 15-02-2016 19:08   Güncelleme : 15-02-2016 18:55

Ankara'da Ziyaret Etti

Başkan Ergül den İl Milletvekillerini Ziyaret

Ankara'da Ziyaret Etti
 Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, alan yönetimi kapsamında düzenlenen toplantılar için gittiği Ankara’da Sinop milletvekillerini ve Sinop eski Milletvekili CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ı Ziyaret etti.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ergül yaptığı açıklamada; seçimler sonucunda ilimizden seçilen birbirinden değerli milletvekillerimizi ve eski Sinop milletvekili Engin Altay’ı makamlarında ziyaret ettik. Söz konusu Sinop olduğunda hepimizin ortak paydada buluştuğumuzu ve hepimizin üzerine düşen görevi yerine getirdiğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Sinop için hiçbir ayrımda bulunmadan hiçbir çıkar ve amaç gözetmeden her konuda birlik ve beraberlik içinde yol almayı hedefliyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde çalışma ve yatırımda emeği geçen milletvekillerimize ve herkese teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Planlanan çalışmalar ve yatırımlar için bilgi alışverişi yapılan görüşmeler sonrasında Başkan Ergül milletvekillerine Sinop’a özgü Kotra takdim etti

hakan akbaşhakan akbaş