Siyaset
Giriş Tarihi : 29-05-2018 18:46   Güncelleme : 30-05-2018 00:48

Ayhan Ergün Gerze’ye geldi

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Sinop Milletvekili 2. Sıra adayı gösterilen eski Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Gerzeliler'le buluştu.

Ayhan Ergün Gerze’ye geldi

Ak Parti Sinop Milletvekili 2. Sıra Adayı Ayhan Ergün, seçim çalışmaları için geldiği Gerze’de esnafı tek tek ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Sinop’ta 2-0 hedefine ulaşmak için destek istedi.

Esnafın Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutlayan Ergün, bu ayın bereketiyle seçim çalışmalarına durmadan devam ettiklerini söyledi.

Yaptığı ziyaretler kapsamında gazetemize gelerek başköşe yazarımız Fatih Uysal ile de görüşen Ergün, Sinop’u Mecliste temsil etmek için 2-0’a odaklandıklarını, 24 Haziran tarihinin Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyledi.

Ayancık Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışma ve hizmetlerin meclise giremese de bundan sonraki süreçte tüm Sinop için olacağını ifade eden Ergün, “Yıllardır Ayancık’ta yaptığımız çalışmalarla hizmetlerimizi sürdürdük. Bundan sonra da tüm Sinop’umuz için kolları sıvadık. İnşallah mecliste 2 vekille temsil edeceğimiz Sinop’a yapılacak yatırım ve hizmetler katlanarak büyüyecek. Gerze’nin desteğine ihtiyacımız var. Ayancık ve Gerze birbirine benzeyen ilçeler. İlçelerimizin daha da gelişerek turizmin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlemesi için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bizler hedeflediğimiz gibi 2-0’lık bir sonuçla Sinop’ta istikrarı meclise taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Ergün’ün esnaf gezisine Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Ak Parti Sinop İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Gerze Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Doruk, Mustafa Çelik, Ramazan Demircan ve diğer partililer katıldı.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül