Siyaset
Giriş Tarihi : 15-10-2018 00:11   Güncelleme : 15-10-2018 01:07

Baltacı, Hedeflerini ve Projelerini Açıkladı

Erfelek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını Erfelek Kültür Merkezinde geniş bir katılımla yapan Barbaros Baltacı katılımcılara projelerini ve hedeflerini açıkladı.

Baltacı, Hedeflerini ve Projelerini Açıkladı

Aslen Erfelek'in Horzum köyünden olduğunu belirten Sinoplu İs Adamları Derneği (SİAD) Genel Sekreteri Barbaros Baltacı Ak Parti Erfelek Belediye Başkanı olduğunda şucudur bucudur demeden herkese hizmet edeceğini, Erfelek’in cehresini değiştireceğini belirterek 5 projesini beş yıl içinde değiştireceğini kaydederek projelerini şu şekilde sıraladı.

Erfelek’in bir orman bölgesi olduğunu kaydederek Erfelek’te Orman Fakültesi veya Ziraat Meslek Yüksek Okulu açılması yönünde çalışmaları olacağını

Erfelek’te en az 25-30 yataklı otantik bir otel veya sosyal tesis açmayı hedeflediklerini 

Sinop dendiğinde Erfelek Tatlıca Şelalesi’nin akla geldiğini fakat buraya gelen turistlerin % 75-80'inin Erfelek’i görmeden çevre yolunda gelip geçtiğini Erfelek’in buradan hiçbir fayda sağlayamadığını belirterek bu yanlış gidişatın önüne geçilerek Erfelek’in bir cazibe merkezine dönüştürüleceğini söyledi.

Erfelek’e bir fakülte veya Meslek Yüksek Okulu açıldığında ortalama 300 -400 öğrencinin burada yaşayacağını ve Erfelek ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Başkan seçildiğim takdirde göçü tersine çevireceğine inandığını kaydeden Baltacı İstanbulda'ki büyük belediyelerle sosyal projelerde özel çalışmalar yaparak göçün önüne geçmeye çalışacağını söyledi

Konuşmanın tamamını Videodan izleyebilirsiniz...

Barbaros Baltacı; uzun süre Sinop'ta gazetecilik yaptı. Ulusal medya kuruluşlarında önemli görevlerde bulunan Barbaros Baltacı, son 10 yıldır uluslararası şirketlerde yönetici olarak görev yapıyor. Sinop STK organizasyonları ve diğer organizasyonlarda profesyonel sunucusunda yapan Barbaros Baltacı halen Sinoplu İs Adamları Derneği Genel Sekreterliği ve Kızılay Küçükçekmece Şubesi Genel Sekreterliği görevlerine de devam ediyor.

Barbaros Baltacı'ya destek vermek için ekibiyle birlikte Erfelek Kültürm Merkezinde hazır bulunan SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan ise Belediye Başkan Aday Adayı Baltacı'ya olan güvenlerinin tam olduğunu kaydederek, şayet Barbaros Baltacı burada aday gösterilirse kendilerine SİAD olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

hakan akbaşhakan akbaş