Siyaset
Giriş Tarihi : 10-03-2017 13:34   Güncelleme : 13-03-2017 18:37

Barış Karadeniz Gerze Pazarını Gezdi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, referandum çalışmaları kapsamında ilçemiz esnaflarını ve pazarcılarını ziyaret etti; referandumda Gerze’den çıkacak olan sonucu söyledi

Barış Karadeniz Gerze Pazarını Gezdi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, referandum çalışmaları kapsamında ilçemiz esnaflarını ve pazarcılarını ziyaret etti; referandumda Gerze’den çıkacak olan sonucu söyledi.

Karadeniz, 16 Nisan’da yapılacak olan “Anayasa ve Başkanlık Referandumu” hakkında ilçemize ziyaretlerini sıklaştırdı. Geçtiğimiz hafta da ilçemizi ziyaret eden Karadeniz, bu hafta Gerze’mizin pazarını gezdi. Pazarda satış yapan vatandaşlarla tek tek görüşen Karadeniz, vatandaşlara hem referandumu anlattı hem de onların sorunlarını dinledi.

 

Hayır kitapçığı dağıttılar

Pazarcıların sattığı ürünler ve ikamet ettikleri köylere kadar birçok konuda vatandaşla sohbet eden Karadeniz, yerli ekonomiye katkı sağlamak adına pazarcılardan ürün aldığı da gözlemlendi.

Pazardaki yaşlı bir teyzenin, Karadeniz’in ardından “samimi uşağumuş” sözleri gülümsemelere neden olurken, Karadeniz ve partililer, vatandaşlara “‘Hayır’ Demezseniz Ne Olacak” adında 20 maddeden oluşan bir kitapçık dağıttı.

 

“Cumhurbaşkanının hayrına olacak”

Gazetemize konuşan Karadeniz, konuştuğu insanların referandum sürecini parti meselesinden çıkarıp ülke meselesi olarak algıladıklarını söyledi. Farklı partilere oy veren insanların bile, referandumda hayır oyu kullanacaklarını belirtti.

Vatandaşların referandum konusunda bilgili olduklarını vurgulayan Karadeniz, “ben Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum. Onun için hayır diyeceğim” şeklinde konuşan insanlar olduğunu söyledi. “Sonucun hayır olması Cumhurbaşkanının bile hayrına olacak” dedi.

 

“Gerze’de hayır çıkacak”

Gerze’nin “hayır” çıkacağına inandığını söyleyen CHP Sinop Milletvekili, Gerze’deki referandum sonucunu açıkladı. “Yüzde 70 oranında hayır çıkacak” dedi.

“Türkiye’nin anahtarlarını bir kişiye teslim etmek çok doğru değil” diyen Karadeniz, parlamenter sistemde eksiklikler olduğunu ve 16 Nisan’dan sonra bunları hep birlikte çözeceklerini vurguladı. Ekonomik krizin kapıda olduğunu vurgulayan Karadeniz, “16 Nisan’daki ‘hayır’dan sonra başta ilk başta terörü ve daha sonra işsizliği elbirliğiyle çözeceklerini söyledi.


Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi




Erkan TaşErkan Taş