Siyaset
Giriş Tarihi : 29-08-2017 10:18   Güncelleme : 29-08-2017 10:57

Barış Karadeniz'den 30 Ağustos Mesajı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Barış Karadeniz'den 30 Ağustos Mesajı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramı milletçe coşku ve gururla kutladıklarını söyledi. Karadeniz, “Türk Milleti ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edeceğini bütün Dünyaya gösteren gurur kaynağımızdır” dedi.


CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türk Milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Karadeniz yaptığı açıklama şunları söyledi:

“Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla ilk adımı atılan bağımsızlık ve özgürlük mücadelemiz, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı ile bizlere gurur veren büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.


Yurdumuzun içinde bulunduğu zor koşullarda milletimizle kenetlenen, “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kahraman Ordumuzun Kurtuluş Savaşı'nın sonucunu tüm dünyaya duyuran 30 Ağustos Zaferi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni müjdeleyen en büyük kazanımımızdır. Tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanımız 30 Ağustos Zaferimiz milletimizin geleceğini etkileyen çok önemli bir dönüm noktasıdır.

Bugün coşkuyla kutladığımız Zafer Bayramımız, Türk Milleti ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edeceğini bütün Dünyaya gösteren gurur kaynağımızdır.


Bu topraklarda bağımsız, özgür ve kendi bayrağımız altında yaşamımızı sağlayan, Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşımızın Aziz Şehitlerini, terörle mücadele ederek huzur ve güvenimizi sağlamak için canlarını feda ederek şehit düşen kahraman asker ve polislerimizi, merhum gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan onurumuz gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

Erkan TaşErkan Taş