Siyaset
Giriş Tarihi : 27-01-2016 00:32   Güncelleme : 27-01-2016 23:56

Başkan Yüksek, terör mağdurları için 3 TIR malzeme gönderdi

Demokrasi ve Adalet platformu başkanı Hüseyin Yüksek, Güneydoğu'da terör örgütü PKK'nın mağdur ettiği vatandaşlara 3 TIR gıda yardımında bulundu.

Başkan Yüksek, terör mağdurları için 3 TIR malzeme gönderdi
 Demokrasi ve Adalet platformu başkanı Hüseyin Yüksek, Güneydoğu'da terör örgütü PKK'nın mağdur ettiği vatandaşlara 3 TIR gıda yardımında bulundu.

PKK'nın kazdığı hendekler ve kurduğu barikatlar yüzünden evinden olan, dükkanını kapatan ve mağdur edilen vatandaşlara bir yardımda Sinop'un Dikmen eski Belediye Başkanlarından Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek'ten geldi. 

Hüseyin Yüksek kendi imkanları ile temin ettiği 3 TIR dolusu yardım malzemelerini Diyarbakır, Ağrı ve Hakkari illerinde ki terör mağdurlarına gönderdi. 

Gıda, çocuk maması, çocuk bezi ve günlük tüketim malzemelerinden oluşan yardım TIR'ı yükleme işlemleri ardından ihtiyaç sahipleri ulaştırılmak üzere İstanbul'dan bu gün yola çıktı.

DEVLETİMİZİN, HÜKÜMETİMİZİN ve MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ!

Terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle bölgede evlerini terk etmek zorunda kalan ailelere bu kış ortamında bir nebze de olsa umut olmak istediklerini belirten Platform Başkanı Hüseyin Yüksek, her zaman insani yardıma muhtaç olan vatandaşların yanında olduklarını söyledi. "Bizler devletimizin, hükümetimizin ve milletimizin sonuna kadar yanındayız" diyen Başkan Yüksek, "Bizler, dayanışma, paylaşma, yardımlaşma kültürünün insanlarıyız. Hemhal olmayı bilen büyür bir medeniyetin mirasçılarıyız. 

Yaşanan terör olayları ardından evlerinden ayrılmak zorunda kalan kardeşlerimiz ne yazık ki darda ve zorda. Onların sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermek istiyoruz. Bu bizim insani görevimiz" dedi.  


hakan akbaşhakan akbaş