Siyaset
Giriş Tarihi : 08-05-2023 19:12   Güncelleme : 08-05-2023 19:23

BBP Adayı Dinçkurt Gerze'de vatandaşlarla bir araya geldi

Büyük Birlik Partisi Sinop Milletvekili Adayı Taner Dinçkurt seçim çalışmaları kapsamında Gerze’de esnaf ve muhtarları ziyaret etti

BBP Adayı Dinçkurt Gerze'de vatandaşlarla bir araya geldi

Seçime günler kala siyasi partilerde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçemizi de sık sık ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen BBP Sinop Milletvekili Adayı Adayı Taner Dinçkurt Gerze’de esnaf ve kahveleri ziyaret etti, muhtarlarla istişare etti.

Karşılaştığı herkesle sohbet eden Dinçkurt, esnaf ve vatandaşların çay ikramını geri çevirmedi. Birçok esnaf ve vatandaşın elini sıkan Dinçkurt, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde destek beklediğini kaydetti.

Her dükkâna girmeye çalıştığını, herkesin elini sıkıp derdini dinlemeye gayret gösterdiğini belirten Dinçkurt, "Biz Ankara’dan dayatma siyasetle burada aday çıkarılmasın diye uğraştık. Ankara’dan aday koydunuz, seçtik. Daha sonra tekrar koydunuz, bir beş sene daha seçtik. Şimdi bir 5 sene daha niye koyuyorsunuz? Yok mu Sinop’ta başka bir aday? Sinop’ta analar başka çocuk doğurmadı mı? Bunlar diyor ki inadına ben olacağım. Olmayın, bakın Sinop’ta gencecik çocuklar var, yeni isimler çıksın, önlerini kapamayın. Bizler bir yere kadar getirdik, bakalım bundan sonrası da seçmene kaldı.

Bizim projelerimiz var, ben 6 tane proje hazırladım. Sanayi sitesinden tut, işyeri, fabrikalar vb. kurulmasına kadar 6 tane proje. Ya bir tane vekil adayı ‘ben seçilirsem şu şehre şunu yapacağım’ diyor mu? Proje var mı? Benim dışımda var mı proje hazırlayan? 35 proje hazırladım, 6 tanesini tahtada anlattım.

Vekil öyle gözde büyüttüğümüz biri değil, senin benim gibi Ankara’ ya temsilci olarak gönderdiğimiz biri. Benim adıma orada 2 kelam edecek biri. Sen bu insanı gözünde bu kadar büyütür de ilahlaştırırsan o adamda gelir böyle senin koltuğuna oturur. Sende 2 elin önünde o adamın yanında durursun. Ben bunu kabul edemiyorum” diye konuştu.

AdminAdmin