Siyaset
Giriş Tarihi : 23-06-2021 14:30   Güncelleme : 23-06-2021 16:06

BBP Genel Başkanı Destici Sinop’a Geliyor

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin 1’inci olağan il kongresi için Sinop’a gelecek

BBP Genel Başkanı Destici Sinop’a Geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) 1. Olağan İl Kongresini 28 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de başlayacak kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak.

Büyük Birlik Partisi (BBP) 1. Olağan İl Kongresi 28 Haziran 2021 Pazartesi günü, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kongreden bir gün önce Sinop’a gelecek olan Destici,  bir dizi ziyaretlerde bulunacak. 

Destici, ilk olarak Pazar günü saat 15:00’da Türkeli ilçesini ziyaret edecek. Burada partisinin İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirecek olan Destici,  esnaflarla da bir araya gelecek. Temaslarını Pazartesi günü kent merkezinde sürdürecek olan Destici, Sinop Valiliğini ve Sinop Belediyesini ziyaret edecek.

Destici, esnaf ziyaretinin ardından Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de başlayacak kongreye katılacak.  Kongrenin ardından Saraydüzü ilçesine geçecek olan Genel Başkan Destici, burada İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirecek. Saraydüzü esnafıyla da bir araya gelecek olan Destici, akşam yemeğinin ardından Ankara’ya dönecek.

KONGREDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Öte yandan, Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) üyesi Tahir Şahin, il kongresinde aday olmayacağını, görevi Suat Bünyat’a devredeceğini söyledi.  Görevi boyunca partisi ve kenti için elinden geleni yaptığını ve bayrağı Suat Bünyat’a devredeceğini belirten Şahin, “Bu onurlu mücadelede görev alacak arkadaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin