Siyaset
Giriş Tarihi : 12-05-2023 11:50   Güncelleme : 12-05-2023 11:56

BBP Milletvekili Adayı Dinçkurt’tan yüksek katılımlı Durağan mitingi

Büyük Birlik Partisi Sinop Milletvekili Adayı Taner Dinçkurt, Durağan’ da yoğun katılımlı bir miting gerçekleştirdi. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine birçok vatandaş Dinçkurt’a destek için alana toplandı

BBP Milletvekili Adayı Dinçkurt’tan yüksek katılımlı Durağan mitingi

BAKANLAR GELDİ AMA BU KADAR OLMADI!

BBP Milletvekili Adayı Taner Dinçkurt’un Durağan mitingi katılım sayısı nedeniyle Sinop’ta en çok konuşulan konu oldu. İlçe meydanında düzenlenen miting için emniyet güçleri sıkı güvenlik önlemi aldı. Kalabalığı gören vatandaşlar; “Durağan’a bakanlar geldi ama bu kadar kalabalık bir katılım olmadı. Taner Dinçkurt, bu ilçenin evladı ve sevilen birisi. Bunu bugün bir kez daha gördük.” dedi.

ANKARA’DAN DAYATMA SİYASET BİTECEK!

Halka seslenişinde mevcut siyasi gidişatı eleştiren Taner Dinçkurt; “46 gün önce bu yola çıktık. Dediler ki bunlardan bir şey olmaz. Toplansa toplasa 50 kişi toplanırlar. Geçenlerde bir Durağan mitingi yaptık sadece 50 kişi otobüste vardı. Şimdi bakalım ne diyecekler? Bu meydan yıkılır. Biz buraya kimseyi zorla getirmedik. Kimseye zorla peşimizde koş demedik. Ben bu işe girerken şu kadar oy alırım bu kadar oy alırım diye girmedim. Biz her türlü kazanacağız dedim. Ankara’dan dayatmayla siyaset yapma devri bitecek. Durağanlı bir genç vardı. Hayatında hiç siyaset yapmamış. Bu genç seçime 50 gün kala dedi ki bu böyle olmaz. Birlik olmamız lazım. Bizim Ankara’nın dayatma siyasetine hayrı dememiz lazım. 50 günde girmediğimiz köy, kasaba, ilçe kalmadı. Dayatma siyaseti bundan sonra bu şehre kimse yapamaz. Bir ilçemize bir taş çakıyorsak bütün ilçelerimize de birer taş çakmamız lazım. O zaman derler ki sen Sinop’un vekilisin.

DURAĞAN EVLADINA SAHİP ÇIKTI!

Durağan evladına sahip çıktı diyen BBP Adayı Taner Dinçkurt; . Durağan’ın insanı evladına sahip çıktı. En önemlisi budur. Dükkan dükkan gezdim. Her dükkânda yarım saat konuştum. Kimsenin elini sıkıp gitmedim. Dertliyim. Derdimi anlatacağım dedim. Bakarız yaparız ederiz diyen siyasilere bu kelimeleri kullandırmayın. Siyasilerin ağzından sözü alın. Yapacaksa yapar. Geçenlerde gençler ile sohbet ettim burada. Seçimi kazansam da kaybetsem de Durağan bir fabrika kuracağım. Siyaseten elimizde bir güç olursa dışarıdan da yatırımcılar getiririz. Siyaseten gücümü olmazsa da iş adamı olarak yaparız. Namus sözü veriyorum. Durağan’a fabrikaya kuracağım. Durağan’ın gençlerine sözüm olsun. Durağan’ın bütün sorunu gündeme getirmek gerekir. Durağan sanayi sitesinin biran önce yapılması lazım. Kim yaparsa yapsın. Durağan’da bazı köylerde yaşayıp dışarda çalışanlar var onları buraya toplamamız lazım. Üçüncü problem ise Durağan’ın su problemi var. Evlere verilen su sıkıntılı. Bu su problemini de nasıl çözerlerse çözsünler. Ben söyleyeyim de benden sonra gelenlere sorun. Bizim siyasetçilerin niyeti yok. Niyetleri olsa yaparlar. Kim olursa olsun Sinop’un vekili Sinop’ta yaşamalı. Canınız her istediğinde vekili görmelisiniz. Vekil seçimden sonra görünmemeli. Danışman engeline takılmamalı insanlar. Vekil dediğiniz insanları gözünüzde büyütmeyin. Hepsi sizin benim gibi adamlar.

BARAJ ENGELİMİZ YOK!

14 Mayıs seçimlerinde BBP’in baraj sıkıntısı olmadığının altını çizen Dinçkurt; “Ben bu seçime girerken dedim. Satılmış Dinçkurt nasıl cesaret ettiyse. Yarın bütün gençlerde cesur olsunlar. Biz bir ocağın altını yaktık. Kimse ocağı artık söndüremez. Torpil zihniyetini ortadan kaldırmamız lazım. Hak eden hak ettiği yere gelmeli.

Baraj engelimiz yok. Bize vereceğiniz oylar boşa gitmeyecek. Bana verdiğiniz oylar bana gidecek. Yalan söyleyenlere inanmayın. Buranın yöneticisi bir arkadaşımız var, Taner Dinçkurt’un fabrika meselesini duyduklarında beni buraya davet etmiş. 2 tane arsa göstermiş. Ben kabul etmemişim. Bunu ispat etsin ben vekillikten çekilmezsem adam değilim. Yalanla oy devşirme zamanı bitti. Artık insanlar buna inanmaz. Biz görünürde aynı sandalda ittifak ortaklarımızla kürek çekiyoruz. Biz cumhurbaşkanımıza oy verin destekliyoruz. Ama bu adamların 10 senede yapamadığını bundan sonra nasıl yapacak. Bunlar diyor ki Taner Dinçkurt’a oy vermeyin. Biz sözde aynı gemideyiz.

SON 1O YILDA EN FAKİRLEŞEN İL SİNOP, BU GENÇLERİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ!

Son 10 yılda en fakirleşen şehirler için birinci sırada Sinop var. Bunu hiç kimse bilmez. Ticaret Sanayi Odasına gidin sorun. Dünyanın en güzel sahillerine sahip ada şehriyiz. Bir tane beş yıldızlı oteli, tatil köyü yok. Biz uçak yaptık, gemi yaptık dediğimizde insanlar güler. Bizim şehrimizde özel hastane yok, sinema yok. Yoklukların içerisinde mutlu şehir. Nasıl olsa yok ya mutluyuz. Paramız yok mutluyuz, TOKİler bitmemiş mutluyuz. Küçük Sanayi Sitesi yapılmamış mutluyuz öyle mi? Mutlu falan değiliz. Yaşlılar şehri haline geldik. Herkes torununu çocuğunu bekliyor. Çünkü gençler dışarıda.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir lafı var. Keşke yaşasaydı böyle olmazdı. Ben halkıma hep doğruları söyledim. Hiç yalan söylemedim. Bana %2 oy vermediler dedi. Ancak Cem Uzan tavuklu pilav dağıttı %7 oy verdiler dedi. Bu saatten sonra size kim ne veriyorsa hadi oradan yürü git deyin. Ben bugün de doğruları yarında doğruları söyleyeceğim. Gençlerin hakkını yedirmeyeceğiz.” Dedi.

Miting sonrası İlçe sokaklarını turlayan Dinçkurt’a vatandaşların gösterdiği sevgi seli dikkatlerden kaçmazken, ilçe sakinleri fotoğraf çektirdi. Dinçkurt ve beraberindekiler daha sonra Durağan İlçesi’nden ayrıldı.

AdminAdmin