Siyaset
Giriş Tarihi : 10-02-2017 13:43   Güncelleme : 10-02-2017 16:05

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Sinop'a Geliyor

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere 12 Şubat Pazar günü Sinop’a geliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Sinop'a Geliyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına Katılmak ve Sinop’ta sanayi sektörünü, sanayicilerin beklentilerini, taleplerini konuşmak ve ilimizde sanayi sektörünü geliştirmek için yapılacak çalışmaları yerinde incelemek üzere, 12 Şubat Pazar günü Sinop’a geleceğini bildirdi. 

Aralık ayı içerisinde Maviş’in başkanlığında, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve Sinoplu sanayicilerden oluşan heyet, beklentilerini ve taleplerini iletmek üzere ziyaret ettikleri Bakan Özlü’yü Sinop’a davet etmişlerdi. 

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası, Özlü’nün 12 Şubat Pazar günü Sinop’a geleceğini belirten Maviş, “Sinop’taki sanayi sektörünü ve sanayicilerin beklentilerini konuşmak, ilimizin sanayi yapısını yerinde incelemek ve Partimizin İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü 12 Şubat Pazar günü Sinop’umuza teşrif edeceklerdir. Gerçekleşen ziyaretle Sinop’umuzun sanayi yapısındaki sorun ve beklentiler bizzat sayın bakanımız tarafından yerinde incelenecek ve Sinop’umuz bu ziyaret sonrası sanayide önemli kazançlar elde edecektir. Tecrübesi ve birikimi ile bakanımızın Sinop’a önemli katkı sunacağından kuşkum yok ” dedi.

Ziyaret Programı

12:00 Boyabat Sanayi Sitesi Ziyaret
13:30 Valilik Ziyareti
15:00 AK Parti İl Danışma Meclis top. (Halk eğitim merkezi)
18:00 Sinop sanayici ve işadamları ile toplantı

Erkan TaşErkan Taş