Siyaset
Giriş Tarihi : 11-11-2015 22:04   Güncelleme : 12-11-2015 09:15

BİNLERCE TEŞEKKÜR

ŞEHİDİMİZİ BAĞRINA BASAN SİNOPUMUZA BİNLERCE TEŞEKKÜR

BİNLERCE TEŞEKKÜR

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Hakkâri Yüksekova'da görevli olan Boyabat’ın Köprücek Köyünden Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in PKK’lı teröristlerce şehit edilmesinden sonra gösterilen duyarlılık, birlik ve beraberlikten dolayı siyasi parti temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine ve hemşerilerine teşekkür etti.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Yüksekova'da PKK tarafından şehit edilen Sinop Boyabat Köprücek Köyünden hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil ile aynı saldırıda şehit edilen Ardahanlı Jandarma Uzman Çavuş Caner Çelik'e bir defa daha Allah’tan rahmet diliyorum. Her iki şehidimizin de mekânı cennet olsun. Sadık kardeşimizin babası Köprücek Köyümüzün değerli muhtarı Recep amcama, annesi Suzan Hanıma, Köprüceklilere ve tüm hemşehrilerime sabır diliyorum.

Çavuş Sadık Aparangil kardeşimizin şehit edildiğinin duyulmasından itibaren Sinopluların hepsinin kenetlendiğini, şehidine sahip çıktığını, terör karşısında tek yürek olduğunu bir defa daha görmek hepimizi duygulandırdı. Ortaya konulan bu birlik, beraberlik, duyarlılıktan dolayı siyasetçi dostlarıma, yöneticilerimize ve hemşerilerime gönülden teşekkür ederim.  Bu çerçevede, hükümetimiz adına, cenaze merasimi boyunca yanımızda bulunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a Sinoplular adına teşekkür ediyorum. Ayrıca, şehidimiz ve ailesinin etrafında kenetlenerek birlik ve beraberliğimize vesile olan Sinop Valimiz Yasemin Özata Çetinkaya’ya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten’e, Milletvekillerimize, İl Emniyet Müdürümüz Yusuf Biner’e, İl Müftümüz Mustafa Erkan’a, şehidimizin ilçesi Boyabat Belediye başkanı Şefik Çakıcı başta olmak üzere tüm belediye başkalarımız ile kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok kıymetli yöneticilerine, Sinop dışından cenaze törenine iştirak etmek için gelen silahlı kuvvetlerimizin çok kıymetli mensuplarına, başta Ak Parti Sinop İl Başkanımız olmak üzere tüm siyasi partilerimizin temsilcilerine, güvenlik güçleri ve hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

 

TERÖRÜ TEMİZLEYECEĞİZ

Sinop Milletvekili Nazım Maviş açıklamasının devamında “Terörün hem dış destekleri azaltılıyor, hem de üzerine kararlılıkla gidiliyor” dedikten sonra sözlerini şöyle tamamladı.

“Ülkemizin PKK’dan temizleneceği günlerin yakın olduğunun bilincindeyiz. Devletimiz ve hükümetimiz terörle mücadelesini başarılı bir şekilde yürütüyor. Terörün hem dış destekleri azaltılıyor, hem de üzerine kararlılıkla gidiliyor. 1 Kasım seçiminde ortaya çıkan tablo Türkiye’nin terörle mücadelesine büyük bir destek anlamına gelmiştir. Bundan sonra 81 il el ele vererek bu belayı def edeceğiz.”



hakan akbaşhakan akbaş