Siyaset
Giriş Tarihi : 22-03-2023 18:23   Güncelleme : 23-03-2023 10:15

Boyabat Yüksek' i bağrına bastı

AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yüksek, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor

Boyabat Yüksek' i bağrına bastı

AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yüksek, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. İlçe ziyaretlerine devam eden Yüksek, bugün Boyabat’ ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İlçe ziyaretlerini tamamlamasının ardından köy ziyaretlerine başlayacağını kaydeden Yüksek, seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sinop’ ta AK Partiden 2 milletvekili çıkmasının önemine değinen Yüksek,  tek milletvekilinin Sinop’ un sorunlarını çözmekte zorlandığını belirtti.
Yüksek, Sinop’ a hizmet etmenin kendi için büyük bir özlem olduğunu belirterek, “son projemizi açıkladık inşallah genel seçimden sonra Sinop’ un ihtiyacı olan özel hastane için çalışmalara başlayacağız, bu ihtiyacı da gidermiş olacağız. Hüseyin Yüksek’ i aslında herkes tanır, çok doğal çok samimi bir insan, bu toprakların insanı. 
Benim için bir hasrettir, biz özlemdir, bir dilektir; bu coğrafyaya, bu memleketin insanlarına hizmet etmek. Kendime siyasi bir makam devşirme veya siyasette kendime bir alan açma düşüncesiyle hareket etmiyorum, beni bilen bilir. Benim makamlara çok ihtiyacım yoktur, ben girişken, atak, konuşkan, insanlarla çabuk ilişki kurabilen, insanlara dokunabilen biriyim. Bu kapasite ve bu tecrübelerimizle insanlara ve memlekete faydalı olmak için böyle bir yola çıktık.” 

DEVLETİN BEKASI, MİLLETİN SELAMETİ SÖZ KONUSU

“Cumhurbaşkanımızın bu ülkeyi, insanlarımızı korumak için verdiği mücadele bizleri de tetikliyor. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın arkasında bu memleketin taleplerine, isteklerine cevap vermemiz anlamında yola çıktık. Bunu politik bir cümle olarak söylemiyorum 14 Mayıs’ ta devletin bekası, milletin selameti söz konusu. Ülkemize karşı birleşmiş şer ocakları kapalı kapılar ardında bu ülkeye diz çöktürmek, bu ülkeyi yerle yeksan etmek için uğraşırken bugün hepsi PKK, PYD, FETÖ bütün gruplar ve Avrupa’ dan aldıkları maddi manevi tüm desteklerle ülkemizi bitirme, insanlarımızı hüsrana götürmek için ciddi bir çaba göstermekte. Ülkemize karşı olan bir saldırı var, bu saldırı karşısında devletimizi, milletimizi özellikle Cumhurbaşkanımızı savunmak gibi kutsal bir duruş yoktur.
Bütün ilçelerimizi gezdim, şimdi köylerimizi ziyaret edeceğim. Gittiğim yerlerde ‘ben milletvekili adayıyım, bana oy verin’ demiyorum; amca, teyze, kardeş 14 Mayıs’ ta Cumhurbaşkanımızı takip edelim. Cumhurbaşkanımız bu memleket, bu toplum, bu devlet için uğraşıyor” diyorum.”

 

HEMŞEHRİLERİMİZİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALAMADIM

“Bir bölgeye, bir coğrafyaya hizmeti getirmek de yetkinin ön planda olduğu nettir. Ben bu coğrafya da eksik olanları yapmak, bu coğrafyaya insanlarımızın talep ettikleri şeyleri getirmek, benim istememden ziyade insanların bu konuda çok büyük bir teveccühü var, neden milletvekili olmuyorsun, bu memleketi sen mecliste, Ankara’ da neden savunmuyorsun? diye çok ciddi bir teveccüh var. İnsanların, vatandaşın, halkın talebine kayıtsız kalamayız ki. 
Sinop’un iktidar partisinin 2 milletvekilliği alması gerekiyor. Emin olun bu memleketteki sorunları çözmekte tek milletvekili zorlanıyor. 2 milletvekili olması lazım, şöyle ki Türkeli, Boyabat, Saraydüzü, Durağan tek milletvekili buradaki problemleri çözecek; diğer milletvekili Ayancık, Erfelek, Merkez, Gerze ve Dikmen’ deki problemleri çözecek. Tek milletvekili yetersiz geldi. Burada da hemşehrilerime seslenmek istiyorum iktidar partisi her anlamda daha ön plandadır. İmkânları daha mümkündür. Sinoplu hemşehrilerime özellikle şunu ifade ediyorum, bu dönem Sinop’ tan 2 milletvekili çıkarmamız lazım ki Sinop’ un sorunlarını çözelim.”

CHP SİNOP MİLLETVEKİLİ NE YAPTI?

"CHP Sinop Milletvekili Sinop için ne yaptı? Bu milletin hangi derdini çözmek için bir çaba ve gayret ortaya koydu? Koyamaz ki çünkü iktidar dediğimiz şey, merkezi hükümet.  Memleket kaybetti. Biz insanların siyasi görüşlerine bir şey demiyoruz, istediği partiden olabilir HDP hariç. HDP çizgisi, FETÖ cemaati gibidir bizde, kırmızı çizgimizdir ve nettir ama Cumhuriyet Halk Partisi ne yaptı? Cumhuriyet Halk Partisinin ilimize verdiği ne var? Hiçbir şey yok. Peki, AK Partinin Sinop’ ta 2 milletvekili olsa ne olurdu? Daha güçlü olurduk, yatırımlarda daha güçlü olurduk.
Bizim kırgınlıklara, küskünlüklere bakmadan birliği tesis etmemiz lazım. 14 Mayıs’ ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmemiz, ülkemiz ve devletimizin bekası için önemli. Hemşehrilerimiz bizi desteklesin, şu 2 milletvekilini çıkaralım” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin